Mistig

Een klein wereldje vanmorgen, dat heeft toch alltijd iets mysterieus.

Het wilde ook de hele dag niet verdwijnen. Even was het iets dunner, toen ik een rondje Schapenweg deed. Ik kwam op die 6,5km twee mensen tegen en drie auto's, er bewoog niets, op wat ganzen na en wat kabbelende golfjes van een net gepasseerde vissersboot op de Grevelingen.

En toen hadden we plots geen internet, Delta gebeld, maar wij waren blijkbaar de enige. Ik weet nu niet of ik op een hotspot zit of dat het alweer werkt, ik zag net wel weer iets gebeuren, maar ons modem schijnt ook een beetje ziekjes. Er komt een monteur met een nieuwe al weten we nog niet wanneer, we worden gebeld.

Ria Dinsdag 29 November 2022 at 5:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Jan K. alias Afanja

De mist heeft je mooie foto’s op geleverd, vooral de laatste is weer erg mooi.
Bij ons was het voor de vierde dag op rij van dat donkere weer, dan kun je zeker vanuit fotografisch oogpunt wat mist hebben.
Sterkte met het internet.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-11-’22 19:21
Renesmurf

Dat komt ook wel weer goed, het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. Hier geen mist vandaag, maar ook geen zon, veel regen en winderig.

Renesmurf, (URL) - 29-11-’22 20:38
John

JA, als het internet eruit valt is er weinig online te doen. Een hotspot is wel een oplossing iig.

John, (URL) - 30-11-’22 14:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.