Webben en wijnen

Een ochtenwandelingetje met z'n drietjes. Het was lekker en nog niet zo heel koud. Dat was vanmiddag toen Sil en ik naar het strand gingen wel anders. Hoog water, rul zand en een frisse wind maakte dat we de eerste overgang al naar de andere kant van de duinen gingen, richting Ellemeet. 

Voordat we dat deden reden we eerst nog eens een rondje door Scharendijke, het huis van oma en opa zag er niet uit vond Sil, ons huis in de Ingridstraat ziet er weer wel netjes uit. Er zit een studio in de garage zagen we, maar we konden niet goed lezen wat. 

Je mag wel eens met de ragebol langs het plafond, zei ze na de koffie. Allemaal spinnewebben! Ik zag ze niet vandaar dat ze er nog zaten natuurlijk. We kochten een ragebol toen we toch even in de winkel moesten zijn en ik vond dat ze ze dan ook gelijk maar weg moest halen.

Nu is ze even wijnen met een bekende. Joop kreeg pannenkoeken en ik wacht met stokbrood en lekkers. Nu maar hopen dat het wijnen niet al te lang duurt.

Ria Woensdag 07 December 2022 at 5:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, degene die er last van heeft mag ze weghalen ook, wij noemen zo`n ding een kopstubber. Het wordt nauwelijks nog licht.

Renesmurf, (URL) - 07-12-’22 20:08
Jan K. alias Afanja

De strandwandeling heeft weer een paar mooie foto’s opgeleverd!
Je eten wordt niet snel te koud, dat scheelt in zo’n situatie.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-12-’22 21:57
Sjoerd

Een wijntje op zijn tijd moet kunnen…

Sjoerd, (URL) - 08-12-’22 08:22
John

Lekker zo langs de kust lopen. De temperatuur is idd een stuk gedaald weer. Webben en wijnen, leuk gevonden.

John, (URL) - 08-12-’22 08:59
Margo

Mooie foto’s. Ja, als de zon dan naar binnen schijnt zie je dat er nodig gestoft, geragebold en gestofzuigd moet worden.

Margo, - 08-12-’22 11:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.