Uitverkoren

Zoals altijd als Joop iets gaat doen,  een nieuwe hobby, een oude auto, een mankement, afijn noem het maar op... dan wordt hij lid van de betreffende vereniging. Alles heeft een vereniging en nu werd hij lid van de Macula Degeneratie vereniging en als je eenmaal lid bent dan krijg je een blad, zo gaat dat.

We krijgen daarover inmiddels al twee bladen geloof ik en in één daarvan stond een oproep voor deelnemers aan een onderzoek. Het betrof een oproep van het Erasmus MC/oogheelkunde in Rotterdam en Joop meldde zich aan. 

Een week later werd hij al gebeld en hij was precies degene die ze zochten, de droge vorm en het gaat erom het goede oog zo lang mogelijk goed te houden met gebruik van supplementen. Niet dat hij daar nu zoveel vertrouwen in heeft, maar dat kan groeien, dat gaat zo met vertrouwen. 

Hij moest al een buisje speeksel opsturen voor DNA onderzoek en verder zien we het wel, maar kwaad kan zoiets nooit natuurlijk.

Verder zijn we gewoon nog een beetje ziekjes, Joop nog wat meer dan ik.

Joop puzzelt, ik kleur en deed ook nog een rondje, voel me best goed al eigenlijk, lekker geslapen ook.

Eerst dacht ik dat het weer niet ging lukken, vreselijk!

Ik bedacht om bloemen te gaan tellen en dan tegelijk de bijbehorende bloem te zien, dat is dubbel werk want schapen lijken allemaal op elkaar natuurlijk en dat hielp!!!

Ria Dinsdag 13 December 2022 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Margo

Mooie ijs eh, hoe heet dat nou! IJsbaard?

Margo, - 13-12-’22 19:53
Sjoerd

Mooie “koude” foto’s… Brrr.

Sjoerd, (URL) - 13-12-’22 20:39
hanscke

Als ik niet kan slapen denk ik aan groen. Groene fles, groene trui, gras etc.

hanscke, (URL) - 13-12-’22 22:49
Jan K. alias Afanja

Echt ruige rijp daar bij jullie. Zo wit was en is het hier niet, maar het is best wel frisjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-12-’22 09:16
Dhyan

Joop aan de restauratie begonnen van een oude auto en lid worden van een club, is wel even wat anders dan Macula Degeneratie krijgen en lid worden van een belangevereniging.

Dhyan, - 14-12-’22 11:45
Ria

Daar heb je helemaal gelijk in Dhyan

Ria, (URL) - 14-12-’22 12:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.