Vorstelijk

Vanmorgen nog een test gedaan maar daar stop ik mee hoor. Ik voel me goed, supergoed eigenlijk en ik heb energie voor tien! Dat zal misschien ook wel voor een deel aan het weer liggen, want dat was ook al super.

Vanmorgen kon je wel weer geen voet buiten de deur zetten, maar dat deed ik zodoende maar binnen. Coronabeddengoed gestript en in de was, gelijk schoon beddengoed eraan, zodat dat ook maar gebeurd was. Wasje buiten gehangen en omdat het zo nattig leek te blijven geloofde ik het bijna niet maar het was zo goed als droog om een uur of vier.

Ondertussen wandelde ik naar Noordgouwe, ik heb daar zo van genoten! Zo lekker in de zon en er was geen wind. Ik moest wel goed uitkijken want er lag ook nog genoeg ijs, niet overal wordt gestrooid.

Joop bleef binnen, die vond het te koud en om te fietsen was het zeker nog veel te gevaarlijk.

Maar ik had mijn rondje van bijna 7km weer te pakken!

Nasi gekookt vanavond en dan moet ik altijd aan de diensttijd van Joop denken, ik dacht dat het vrijdags was, maar toen ik het navroeg vanavond bleek het op woensdag te zijn geweest dat ze in zijn diensttijd chinese rijsttafel kregen. Hij nam dan altijd een zakje bruine suiker mee voor over de rijst, want zo'n rijsttafel vond hij maar niets. Grappig hè, dat is toch nog goedgekomen.

Ria Vrijdag 16 December 2022 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Ellen

Dat Joop nu nasi eet ligt natuurlijk aan de kok. Wat een verschil met het weer hier. De hele dag grijs, koud. Was afgelopen nacht dun laagje sneeuw gevallen en bleef op veel plaatsen verraderlijk glad.

Ellen, - 16-12-’22 20:29
Sjoerd

Ik werd gisteren even verrast door een fikse sneeuwbui. Bij ons viel vrijwel niets, en een paar km verder in Stein lag het zo’n 3 tot 4 cm hoog. En met een paar graden vorst was het door ook spiegelglad.

Sjoerd, (URL) - 17-12-’22 08:31
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het gisteren de hele dag weer eens grijs en grauw. Hoewel het sinds woensdag alleen maar licht heeft gevroren, waren er in de Weerribben veel schaatsers op het ijs.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-12-’22 11:44
Dhyan

Ik lustte vroeger geen rijst, merkwaardigerwijze vind ik het tegenwoordig erg lekker.

Dhyan, - 17-12-’22 11:57
Ria

Ik lustte vroeger geen gebak, daar lust ik nu ook wel pap van :-D

Ria, (URL) - 17-12-’22 12:07
Margo

Ik lustte vroeger geen olijven. Ik gooide ze altijd van mijn pizza. Nu vind ik ze lekker.

Margo, - 17-12-’22 23:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.