Twintig

Zo rond deze tijd is het twintig jaar geleden dat het mij ter ore kwam, ik had er nog niet eerder van gehoord maar er werd geblogd door deze en gene en vanaf het eerste moment wist ik het, 'dat wil ik ook!' 

Geen idee wat het inhield en hoe ik eraan moest komen. Ik moet een vervelend mens zijn geweest voor deze en gene, want alles moest ik leren en bovendien had ik geen geduld. 

En ik ben nog steeds zo blij dat ik het heb! Het stelt niets voor allemaal, maar ik typ er zo nog tien jaar aan vast als het moet hoor. Hopelijk krijgen we niet al teveel gebreken en blijf ik opgewekt ... en word ik niet dement zodat ik elke dag hetzelfde ga schrijven, dat is nu al bijna het geval, maar als we elke dag spruitjes gaan eten is er iets mis.... dan moet je me even mailen :-)

Ik keek eens bij 3FM en zie dat er nog steeds/weer een Serious Request is in Amersfoort dit keer, alles voor het goede doel, het houdt nooit op al die inzamelingsacties. Al die eindejaarsdingen ook, je komt er niet onderuit en het raakt je, mij tenminste wel. 

Toen ik pas begon hadden we net twee kleinkinderen, ze woonden ver maar kwamen af en toe logeren, er was al wel een webcam maar dat wilde niet erg lukken. Nu iedereen wat handiger is op allerlei vlakken en wij sinds kort een achterkleinkind hebben krijg ik af en toe fotootjes en nog leuker filmpjes.... 

Kijk toch eens, het is een bijzonder kind... 

Ria Zaterdag 17 December 2022 at 6:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Renesmurf

Twintig jaar geleden was de wereld heel anders, maar veel was ook hetzelfde, en dat zal de komende twintig jaar vast niet anders zijn.

Renesmurf, (URL) - 17-12-’22 19:48
Sjoerd

Ik ben al iets langer bezig maar vooral einde december, begin januari heb ik vaker een dipje…

Sjoerd, (URL) - 17-12-’22 22:41
Jan K. alias Afanja

Dan loop je toch mooi drie jaar voor op mij. Ik ben oktober 2005 geboren, twee maanden voor de geboorte van de oudste kleinzoon. In die tijd was ik nog volop aan het werk, het bloggen werd van 2005 een ‘dwangmiddel’ om dagelijks een rondje te lopen en daar wat foto’s van te maken voor mijn blog.
Waar is de tijd weer gebleven …?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-12-’22 10:25
John

Ik kreeg gister toevallig een melding van Wordpress dat ik al 17 jaar dat platform gebruik, en daarvoor zat ik ongeveer 3 jaar bij web-log. En dat kan kloppen want dit jaar is het 20 jaar geleden dat ik een auto-ongeluk had, en even daarna begon ik met bloggen als tijdverdrijf. Wel heel anders dan wat ik nu doe, maar ik moest blijkbaar mijn draai vinden.

John, (URL) - 18-12-’22 16:05
Margo

Ik ben ooit begonnen met bloggen bij webstreepjelog en op tijd weg daar voor de boel ineenstortte. Naar WordPress.com en daarna onder eigen domein bij Antagonist, met WordPress. Ik heb diverse weblogs waarvan ik er eentje nog bijhou, onze genealogische familie site. Ik hoop dat dat voorgezet wordt door de volgende generatie als ik de pijp aan Maarten heb gegeven. Hoe doe jij dat? Neemt een van je dochters het over? Nouja voorlopig zijn we er nog een jaartje of 20 hè?

Margo, - 18-12-’22 22:50
Ria

Dat hoop ik wel Margo, ook al weet je het maar nooit. Ik heb geen idee of mijn dochters dat zouden willen, Sil schrijft graag maar doet het niet. Ik hoop wel dat mijn blog een tijdje bewaard blijft. Ik weet ook niet of dat nut heeft als het niet meer geupdate wordt. Het blijft nog wel even in het google archief denk ik, maar dat is mijn zorg ook niet daar kan ik me niet druk om maken hoor. Hopelijk gaan ze niet mijn tekeningen bij het oud papier gooien, dat zou ik veel erger vinden, of mijn borduursels op de schroothoop, ik moet er niet aan denken.

Ria, (URL) - 19-12-’22 19:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.