Twintig+

Begonnen bij Blogger en in januari 2004 verhuisde ik naar Pivot, later PivotX (waar ik nog steeds op draai). 

Wij zaten thuis. Joop had begin 2002 een beroerte gehad en zou in 2003 worden afgekeurd op zijn 58ste. Alles was onzeker, ook of we het financieel wel zouden rooien en in ons huis konden blijven wonen.

Ik had inmiddels Simba en begon met lange wandelingen en zat vele uren achter de pc.

Ik vond het geweldig, zoveel te vinden, zoveel te zien, Google was er al maar nog lang niet zo uitgebreid als nu natuurlijk. En ik bezocht chats, soms alleen maar om te kijken waar ze het zoal over hadden, er was Mirc, met verschillende chatboxen. Of op Nobody's waar ook een chatbox was, die inmiddels niet meer werkt zie ik.

Ik keek er eens even rond en er wandelen nog steeds dezelfde insekten, dezelfde mensen rond en toevallig hadden ze het over Marlies en mij, dat onze jas te koop stond, grappig. Gelijk mijn wachtwoord veranderd en iedereen fijne kerst gewenst...

En spelletjes! Heeel veeel spelletjes! Joop ook. Nu speel ik alleen nog Wordfeud, maar Joop speelt nog steeds Candy Crush.

En ik begon in die periode met digitaal fotograferen, want een dagelijks plaatje stond toch wel leuk.

Deze is van 2004. Ik loop nu vaak een rondje Schraphage, noem ik het. De letters op het dak zijn nu verscholen achter de bomen.

Ria Zondag 18 December 2022 at 6:40 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Ik log sinds 2003, eerst bij de blogspotsite en daarna op pivot, dus ook al bijna 20 jaar. Spelletjes hebben me nooit zo kunnen bekoren, en forums en chatboxen ook niet zo. Altijd gedonder.

Renesmurf, (URL) - 18-12-’22 20:44
Sjoerd

Ik ben in de aanloop van het millennium begonnen met bloggen, maar pas in 2000 overgestapt op de V@nM@n site. Later even gestopt om een herstart te kunnen maken als bVision. Maar als je nu vraagt hoe lang ik al hier kom moet ik het antwoord schuldig blijven…

Sjoerd, (URL) - 19-12-’22 07:44
Jan K. alias Afanja

Ik schat dat ik hier nu een jaar of tien meelees. Maar zeker weten doe ik dat niet.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-12-’22 11:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.