Twintig ++

Familie en vrienden zijn er zo langzamerhand wel aan gewend dat ze na een bezoekje in elk geval even genoemd worden en als het even tegenzit ook nog met een foto. De meesten vinden dat wel goed, soms vraag ik het, dat ligt ook aan de foto. Wel zijn er die het nog steeds een beetje vreemd vinden (denk ik), of zich afvragen waarom dat nou moet. Nou daarom!

Het ging er bij mij in de beginperiode vooral om me te laten horen. Er was veel gebeurd voorgaande jaren op allerlei vlakken. Er waren vrienden en ook familie die het af liet weten, we waren vooral alleen, zo voelde dat voor mij tenminste. En dan dacht ik, die illusie had ik dan, dat wanneer ze zouden googelen op mijn naam dat we dan gevonden zouden worden en dat ze dan konden lezen hoe het met ons ging. Niet echt natuurlijk, want ik vertel lang niet alles. maar toch... we waren te vinden.

Eén iemand was er altijd, ik zie haar nog regelmatig, dan komt ze me tegemoet, of afgelopen week stond ze voor me bij een kassa.

Ze leeft al ruim een jaar niet meer, maar steeds meer merk ik hoe ze er altijd voor me was. Maanden kon het duren eer we elkaar weer eens spraken, maar als ik weer eens iets vaags had geblogd kreeg ik een berichtje 'watdoeterop?' Op de achtergrond draaide ze altijd mee.

Een mooie steen heeft ze inmiddels.

Leo is haar eerste man, vader van haar zoon, ze reizen samen verder.

Ria Maandag 19 December 2022 at 6:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Renesmurf

Uiteindelijk is alles toch voor niks, maar tot het einde gaan we vrolijk door.

Renesmurf, (URL) - 19-12-’22 20:24
Sjoerd

En in de kersttijd komen dat soort beslommeringen weer boven drijven.

Sjoerd, (URL) - 20-12-’22 07:17
John

JA, daar is een blog ook prima voor. Schrijven wat er gebeurt en zo. Niet alles nee, dat doe ik ook niet, maar wij hebben beide echt een persoonlijk blog.

John, (URL) - 20-12-’22 08:26
Jan K. alias Afanja

Tja, het is weer de tijd van het jaar om over dat soort zaken te mijmeren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-12-’22 12:29
Dhyan

Gelukkig leven we voort in de harten van de mensen die ons lief hadden.

Dhyan, - 20-12-’22 13:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.