Licht

Twee weken geleden kregen we Corona, vooral de eerste dagen voelde ik me erg rot en eigenlijk was ik toen van plan buiten lichtjes op te hangen. 

Ik voel me goed hoor, maar om nu te zeggen ik ga leuk buitenlichtjes ophangen, nee. Eerst was het ook veel te koud en glad en nu regent het weer, kortom.... ik zie er gewoon vanaf dit jaar. De buurt doet het er maar mee. Als het donker wordt gaan hier de gordijnen dicht, net als overal denk ik, we moeten het toch binnen met minder gas wat behaaglijk zien te houden, dus zelf zie ik er ook al niets van.

In de loop van de jaren ben ik erg van mijn schuimrubberen engeltjes gaan houden, die krijgen wel elk jaar een plekje, als eerste eigenlijk en sinds vorig jaar heb ik sterrenlichtjes op batterijen. Geen gedoe met snoeren, het hangt zo en staat erg leuk. Voor mij is dat genoeg. Teveel geschitter binnen werkt op mijn zenuwen.

Ik beloof bij deze dat ik volgend jaar, bij leven en welzijn, mijn best weer zal doen de buurt wat op te leuken.

Ria Woensdag 21 December 2022 at 6:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Renesmurf

Ik heb lichtjes buiten nooit begrepen, maak het binnen gezellig. En dat lukt aardig zo te zien.

Renesmurf, (URL) - 21-12-’22 20:34
Sjoerd

Buiten woont niemand moet je maar denken… Voor mij vier je Kerst binnen.

Sjoerd, (URL) - 21-12-’22 21:27
Jan K. alias Afanja

Het kan hooguit zijn dat ik iets met licht doe in de tuin, maar daar ben ik met dit weer nog niet zeker van. De kerstsfeer wil nog niet echt komen na dat mooie wintertje van vorige week.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-12-’22 00:08
John

Buiten de boel verlichten moet je puur voor jezelf doen als je het doet. Ik begin er niet aan iig. De gordijnen gaan hier ook lekker dicht om de warmte binnen te houden.

John, (URL) - 22-12-’22 08:48
Dhyan

Namens de buurt mijn hartelijke dank.

Dhyan, - 22-12-’22 10:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.