Opgewekt

Donderdag vandaag. Zondag en maandag is het kerst dus ik dacht er vroeg bij te zijn met mijn boodschappen, dat was ik ook wel, maar het was nu al drukker. Bij de vleesboerderij stapte ik in een lege winkel maar in de tijd die ik er was liep hij vol. En wat er dan allemaal ligt! Ongelooflijk ook hoe ze het bij elkaar verzinnen, allelei soorten, patées en salades met de gekste namen. Ik kocht dat allemaal niet.

Ik wilde een 'gewone' geviulde staaf in de supermarkt, maar die waren er al niet meer, dat hoort zeker meer bij sinterklaas. Op Brouwershaven vond ik nog een kerstkrans voor €16 er lagen er nog maar een paar, maar zoiets vind ik dan wel passen bij kerst, er mag toch wel iets extra zijn, maar die prijs! 

Nou ik ben voorzien hoor, het kindeke kan komen, misschien kan het opgewekt worden?! 

De engeltjesfoto hierboven stamt uit 2005 ik denk dat ik ze in 2004 kocht, ik liep toen allerlei winkels af voor lichtjes. Toen waren het er ook al vier, ik dacht dat het er eerst meer waren maar blijkbaar zijn ze nog compleet.

Ria Donderdag 22 December 2022 at 6:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Irene

Dat is met pasen dacht ik hoor, dat er iemand opgewekt wordt :-D

Irene, (URL) - 22-12-’22 19:52
Ria

Hahaha, nee… oh misschien stond hij opgewekt op…:-D. Oh nee dat was met Pinksteren pas, zie je, je brengt me in de war.

Ria, (URL) - 22-12-’22 20:40
Sjoerd

De prijzen rijzen gewoon de pan uit, ik heb gelukkig ook alles al in huis.

Sjoerd, (URL) - 22-12-’22 20:46
Jan K. alias Afanja

Aafje klaagt ook steen en been over de prijzen van alles en de drukte tegenwoordig. Gelukkig morgen alleen nog naar de bakker, waar de bestelling tegen die tijd al op ons ligt te wachten. Dan zijn we er hier ook wel klaar voor.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-12-’22 23:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.