Knap

Vandaag is Sil jarig en eigenlijk heb ik van dit jaar alleen foto's van haar met Nora erbij. Het is wel een lief omaatje hoor en zij kijkt dan weer met trots naar haar dochter, die dan op haar beurt een lief moedertje blijkt te zijn, zo gaat dat dan, dat weet ik dan weer. Ze is weer in Nijkerk en Cor (haar ex) en de kinderen kwamen eten. 

Joop heeft vandaag mijn naaimachine gemaakt, echt ik heb toch zo'n knappe man, hoe heb ik ooit kunnen twijfelen dat het hem niet zou lukken. Een kwestie van stof, even schoonmaken en daar ging hij weer. De broek is op lengte en ik kon hem al aan toen ik vanmiddag even naar Zierikzee ging. Even een paar winkels in voor een paar dingetjes, het was druk in de stad!

Ria Woensdag 28 December 2022 at 6:44 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

De oudejaars inkopen komen er ook aan. En Joop heeft zijn pluspunten voor dit jaar ook binnen.

Sjoerd, (URL) - 28-12-’22 20:35
Joop

Naaimachine gemaakt met 1 slechtziend oog. Overgrootvader zijn laatste kunstje.

Joop, - 28-12-’22 21:19
ria

Haha, ja en dan moet je ook vertellen dat grootmoeder helpt met naar gevallen schroefjes te zoeken en het wieltje of hoe heet zoiets schoonmaakt en je verder geestelijk bijstaat…. maar knap hoor Joop! Als ik jou niet had, had hij nu in de container gelegen. ;-)

ria, (URL) - 28-12-’22 22:06
Margo

Heel goed Joop! En Ria ook natuurlijk.

Margo, - 28-12-’22 22:54
Jan K. alias Afanja

Zo volgen generaties elkaar op en draait het leven voortdurend door …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-12-’22 00:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.