Een goed begin

Er was een nieuwjaarsduik georganiseerd door de Smisse, bij de haven van Bommenede, dus ik wandelde tegen één uur die kant op. Het was druk op de dijk richting haven en toen ik er aankwam sprongen ze net in het water. Gelukkig was ik mijn zwembroek vergeten. Gezellig was het zeker om deze en gene even nieuwjaar te wensen. Er was soep en ander lekkers, en er was zelfs live muziek.

Na een paar praatjes wandelde ik verder om mijn rondje af te maken. Joop fietste een flink rondje.

Er was zon vanmorgen en omdat er de laatste week niet van was gekomen wegens de regen, trok ik de lakens van het bed zodat we vanavond het nieuwe jaar schoon en fris gaan slapen.

De viooltjes kwam ik onderweg tegen, ik werd er blij van.

Ria Zondag 01 Januari 2023 at 4:50 pm | | Standaard

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Dan ben je toch alweer verder gekomen dan ik vandaag. Nadat wij tot 7 uur vanochtend wakker zijn gehouden door malloten met vuurwerk, ben ik niet verder gekomen dan de tuin. Maar daar scheen de zon, en dat is ook wat waard.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-01-’23 19:38
ria

Vervelend Jan. Hier was het al snel stil na een uurtje prachtig vuurwerk.

ria, (URL) - 01-01-’23 19:43
Sjoerd

Hier regende het zowat de hele dag… Ben de deur niet uit geweest.

Sjoerd, (URL) - 01-01-’23 21:31
Renesmurf

Hier doen ze ook elk jaar een duik in het Oldambtmeer, ik ben er nooit wezen kijken, ik blijf liever lekker binnen op zo`n dag.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’23 21:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.