Wakker

Gisteren was het een heerlijke dag, want ik had ook goed geslapen, maar vandaag had ik mijn dag niet zo en dat kwam voornamelijk vanwege geen slaap, ik word er een beetje moedeloos van. Je gaat dan al liggen met het idee 'het zal wel weer niet lukken'. Je hoofd maalt er verder lustig op los en de klok slaat alle hele en halve uren zijn bijbehorende slagen. De druppeltjes helpen dus niet zo en in zo'n nacht jeukt het er ook lustig op los.

Het was heerlijk weer, wel koud, maar er was zon en wind, dus ik waste wat wasjes hing ze buiten en ook weer binnen op het rek en wandelde ook nog een rondje of twee, krootjes uit een pakje met speklapjes erbij, maar niet fluitend hoor.

Vanavond wordt het niet laat denk ik, ik ben toe aan een beetje slaap.

Geen foto vandaag, ik heb vanmiddag wel gekeken, maar ze waren er nog niet, vorig jaar wel, de eerste sneeuwklokjes! 

Welterusten voor straks!

Ria Dinsdag 03 Januari 2023 at 7:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vijf reacties

Sjoerd

Soms zit het tegen….

Sjoerd, (URL) - 03-01-’23 22:15
Margo

Ik wou het je nog vragen. Ik werd rond 4 uur wakker en kon daarna niet slapen. Waardeloos is dat.

Margo, - 03-01-’23 23:11
Jan K. alias Afanja

Schrale troost: je bent niet de enige met dit soort problemen. Aafje heeft hier vannacht ook weer door het huis lopen spoken vanwege slapeloosheid, vertelde ze me net. Maar ja, aan die wetenschap heb je natuurlijk niks. Sterkte ermee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-01-’23 10:42
Ria

Gedeelde smart Jan, best fijn ;-)

Ria, (URL) - 04-01-’23 18:24
Renesmurf

Als je ligt dan rust je ook, moet je maar denken, maar ja, als de slaap je niet pakt dan is dat gewoon vervelend. Het is niet anders, volgende keer beter.

Renesmurf, (URL) - 04-01-’23 19:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.