Onderhoud

 Je kunt niet hier het grote scherm aanklikken, maar wel op YouTube en als je dan zorgt dat de muis uit beeld blijft is het best leuk. Er is een leuk appje (Easy Movie Maker) waar je dingen achter elkaar kunt zetten, dat wordt te groot voor hier en dan moet het toch via You Tube.

Een jaaroverzicht van de leukste tekeningen vind ik. Het zijn er 42 dus je kunt er even voor gaan zitten, of gewoon overslaan ;-)

Best lekker geslapen, zodat ik niet de hele dag als een vaatdoek rondliep. Ik heb besloten nog eens een wietproduct te gaan proberen, te koop bij Suver Nuver. Ik was daar al eens eerder voor mijn verouderde schouders maar daar is gewoon niets aan te doen en de pijn valt reuze mee de laatste tijd, behalve als ik een nacht heb liggen draaien, dan is het gekraak niet van de lucht en dan is het ook overdag pijnlijker. Alleen nu regende en stormde het weer vanmorgen, dus ruimde ik eerst de was maar op.

Joop kreeg mail van de dokter over de biopt van een moedervlek, het was onrustig en er kon niet precies vastgesteld worden wat het was, dus volgende week doet de dokter het nog een keer, maar dan de hele vlek en die wordt dan ook opgestuurd voor beter onderzoek.

Wat later werd het droog en trokken we erop uit. Joop op de fiets en ik al wandelend, het was heerlijk, want het was niet koud. En ik overdacht eens een paar dingen, zoals hierboven over het slapen. Maar dan heb ik ook nog jeuk, daar ben ik nog helemaal niet af/uit want hemden vind ik best lekker, maar daarover later meer.

Verder word ik ook behoorlijk doof, ik kan met goed fatsoen geen tv meer kijken, tenminste niet beneden met Joop. Ik versta en zie er weinig van, zonder bril nog het best. Dus dat is ook een puntje of twee.

Kortom er is werk aan de winkel. Eens zien of er ergens nog verbetering valt te behalen.

Ria Woensdag 04 Januari 2023 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Ik zou liegen als ik zeg, dat ik ze allemaal mooi vind, maar er zit wel weer een aantal prachtige tekeningen tussen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-01-’23 00:22
Sjoerd

Ik vind dat de nieuwe stijl er goed in zit en zeker een verbetering is.

Sjoerd, (URL) - 05-01-’23 07:53
Margo

Vervelend als je zintuigen het laten afweten. Ik ruik al weinig, heb een bril voor ver en door de verkoudheid ben ik hartstikke doof. Ik zet de ondertiteling aan op de tv in het journaal, en Jan moet alles minstens 2 x zeggen, verder is het best lekker rustig eigenlijk.

Margo, - 05-01-’23 12:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.