Met zonder.

 De kleine tekeningen vandaag, dat zijn er 72 :-) Ook lang niet allemaal 'mooi' of 'leuk' maar toch best de moeite van het laten zien waard. vind ik.

Na het ochtendrondje scharrelde ik wat buiten bij de bloembakken en achteren, wat aanvegen en opruimen, het wordt leger en leger, maar ik zie ook al groene knoppen. Joop was fietsen, er zou een pakje komen met zeven bh's, want ik blijf proberen van die jeuk af te raken en nu is het weglaten van een hemd aan de beurt, ik deed daar al lang geen bh meer bij aan.

Ik was ook wel een beetje aan het verslonsen sinds Corona, we gingen nergens heen en Joop ziet het toch niet dacht ik dan...en als ik wandel heb ik een jas aan en zo bedacht ik maar vanalles om ze niet meer aan te hoeven, want die bandjes zijn ook niet fijn, zeker als je alleen maar oude afgedragen dingen hebt en die ik het laatst kocht te klein was. 

Nou dat is best een karwei hoor zeven stuks passen en dan kiezen, want ik had goed gemeten voor de maat. En nu heb ik er dus drie gehouden en kan ik weer zes jaar vooruit, want zoiets is het ook geleden. Ina was toen bij me toen ik ze paste, we hadden lol. Ik vond ze te duur en wilde er maar twee houden, 'doe het nou maar zei ze', zodoende...

En nu geen kriebelhemd meer, hoop ik.

(Kind ook weer blij. 'Ma je kleren zit toch net iets leuker mèt hoor)

Ria Donderdag 05 Januari 2023 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Renesmurf

Hier in Winschoten zijn zelfs twee lingeriewinkels, waar ze vast en zeker ook BH`s hebben, misschien hebben ze dat in Zeeland ook wel ergens, dat is toch beter dan maar bestellen en terugsturen en zo.

Renesmurf, (URL) - 05-01-’23 19:39
Ria

Ik snap je reactie wel Rene. Er is in Zierikzee een kleine winkel en daarna in Goes en Middelburg, daar moet ik voor gaan rijden. En dan passen in zo’n klein hokje.
Ik bestel ze bij Wehkamp, zoveel als ik wil in de goed maat, die kan je zelf opmeten, en dan kan je ook zelf je voorkeuren aanvinken en dan komen er een paar pagina’s waar je uit kunt kiezen en thuis op je gemak kunt passen, Geloof me of niet, maar dat is veel relaxter dan in zo’n pashokje.

Ria, (URL) - 05-01-’23 20:32
Sjoerd

Ik kan me voorstellen dat je dat liever in je eigen omgeving doet. Ik koop het meeste van kleding toch liever in de winkel. En de tekeningen, hierbij toch dezelfde mening als gisteren.

Sjoerd, (URL) - 06-01-’23 07:07
Jan K. alias Afanja

Gelukkig hoef ik me om kleding kopen niet druk te maken. Om te beginnen heb ik weinig nodig, en als er wat nodig is, dan weet Aafje wel waar ze iets het best voor me kan halen of bestellen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-01-’23 16:59
Ria

@Jan haha ja zo gaat dat hier ook, mannen hebben het ook veel makkelijker, die dragen geen bh’s :-D

Ria, (URL) - 06-01-’23 19:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.