Maandagdingen

Het was best frisjes en er waren af en toe venijnige buitjes, maar toch heerlijk wandelweer vandaag. 

Sinds gisteren gebruik ik Joop zijn Huawei horloge, daarop kan ik op de Huawei app van alles zien, oa hoe mijn nachtrust verliep. Nu kan je wel weer zeggen waar is dat nu weer voor nodig, maar ik vind dat ook best leuk om te zien of ik niet goed geslapen heb en bovendien houdt het je een beetje bij de tijd. Joop gebruikte hem niet, want het was niet wat hij bedoelde, hij heeft nu een Samsung ding dat alles kan. Dat hoef ik niet. 

Eerst vanmorgen mijn kast eens opgeruimd, alle synthetische elastische dingen naar achteren geschoven, er ligt nu alleen nog 100% tot 96% katoen voor het grijpen. We zullen zien. De hele vette zalf daar ben ik mee gestopt, ik maak nu de fles met hydraterende bodylotion op die ik afgelopen zomer kocht toen Joop ook ging smeren vanwege de droogte. Vandaag gin het goed, maar er was ook veel afleiding door het gedoe met die horloges en het wandelen.

Bijna thuis zag ik de eerste sneeuwklokjes, daar waar ik altijd de eerste zie. Leuk!

De waakpoes kwam ook eens even kijken wat dat mens daar zo laag bij de grond zat te doen.

Ria Maandag 09 Januari 2023 at 6:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Prachtige buienluchten daar boven Zeeland weer.
Sneeuwklokjes heb ik hier nog niet gezien, ik heb wel het idee dat de eerste narcissen boven de grond komen. En verder bloeit de boterbloem weer in de tuin..

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-01-’23 00:24
Sjoerd

Vanmorgen lag je site er even uit, was in ieder geval niet bereikbaar. Ik heb ook zo’n mooie Samsung, maar ik gebruik hem alleen maar voor de tijd.

Sjoerd, (URL) - 10-01-’23 13:23
Ria

:-D Sjoerd :-D

Ria, (URL) - 10-01-’23 15:02
Margo

Oh ik zie het, een horloge. Bij mij geen sneeuwklokjes nog.

Margo, - 11-01-’23 13:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.