Gaatjes en praatjes

De achterkantjes kwamen binnen maar nu is het gaatje te klein. Ik bestelde ze on line omdat ze bij de juwelier niet verkrijgbaar zijn en bij de beschrijving leek het of er meerdere maten in het zakje zaten maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Het is staal en het gaatje zal gauw te groot zijn denk ik...

Wat een storm vandaag! Het was even droog om een uur of tien, ik trok mijn stoute schoenen aan en deed een rondje, dat viel niet mee af en toe, maar ik heb het gehaald! Het water van de sloot zag bruin van de modder.

Deze foto maakte ik gisteren dat had te maken met een gesprekje afgelopen zondag, dat ging niet over de boom maar over het rechtse paadje.

Vandaag laat ik hem zien vanwege de boom, die is hoog! En lang en dun! En die ging tekeer! Hij stond nog overeind. We zullen zien morgen, al heeft hij natuurlijk al veel stormen doorstaan.

Ria Donderdag 12 Januari 2023 at 4:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zeven reacties

Sjoerd

Hoge bomen vangen veel wind, maar zolang ze gezond en bladerloos zijn kunnen ze wel wat hebben.

Sjoerd, (URL) - 12-01-’23 18:30
Margo

Achterkantjes? Van oorbellen of clipjes?
Hier was het de hele nacht en dag aan het regenen, geen storm.
Als het zo’n grijze dag is, wordt het alweer donker voor het goed en wel licht is.
Ik ben het nu wel zat.

Margo, - 12-01-’23 18:54
Ria

achterkantjes van stekertjes, knopjes, of hoe je zoiets noemt

Ria, (URL) - 12-01-’23 19:17
Renesmurf

Vroeger waren mensen wat gemakkelijker, men ging naar de juwelier en maakte daar een keuze. Tegenwoordig is niks meer goed genoeg.

Renesmurf, (URL) - 12-01-’23 20:59
John

Ja, de storm was behoorlijk en ook nu waait het weer flink. De regen zette hier velden onderwater die normaal nooit nat vallen.

John, (URL) - 13-01-’23 09:00
Jan K. alias Afanja

Ik ben zo langzamerhand wel klaar met dit snertweer. Maar we zullen voorlopig nog wel even door moeten bikkelen, want er lijkt nog geen verbetering in zicht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-01-’23 15:16
hanscke

ook vandaag nog heeeeel veeeel win en heeeeel veeeel regen. We laten de honden wel uit maar het extra trainingsuurtje met Pablo schiet er wel eens bij in. Met die harde wind en die regen is hij te snel afgeleid om echt te kunnen trainen met naast, volg, kom voor en vooruit.

hanscke, (URL) - 13-01-’23 16:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.