Denken en remmen

Het ochtendrondje wandelde ik samen met Beppie en haar baasje, het was heerlijk weer. Ik hou niet zo van rondjes op afspraak maar als het toevallig zo uitkomt is dat het leukst. We deden voor de verandering een ander rondje, leuk voor Beppie en wij konden een kilometer langer beppen.

Vanmiddag weer even naar Brouw, de knoflook was op en groente voor morgen had ik ook nog niet. Zuidbos was nog gesloten, gelukkig keek ik eerst even, voor niets ergens heen lopen is ook niet leuk.

Mijn Huawei telt 21243 stappen vandaag. Best veel vind ik en dat moet dan ongeveer dertien kilometer zijn, plus wat ik thuis nog loop.

Mijn Huawei zegt ook dat ik goed slaap, heel normaal alles, ook als ik uren lig te draaien slaap ik waarschijnlijk licht, ik slaap zelfs beter dan Joop met zijn Samsung. Ik zeg dat voor de grap hoor, die merken erbij, niet dat iemand denkt dat ik denk dat zo'n horloge je slaap beïnvloed.... en ik denk zelfs dat ik nog wakker ben als ik lig te draaien bij mijn volle bewustzijn, maar dat dat horloge dan misschien denkt dat ik lig te remmen....

Ik vind het wel grappig en slaap toch blijkbaar beter dan ik dacht, dat dan weer wel...

Ik heb in elk geval voldoende beweging en ook voldoende buitenlucht, zo lekker met dit weer en we aten heerlijk, mèt knoflook.

Ria Donderdag 19 Januari 2023 at 6:41 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik geloof niet zo in die slaap horloges… Een beetje beweging op een dag is nooit verkeerd, en als je in de nacht aan het piekeren bet doe je iets niet goed.

Sjoerd, (URL) - 20-01-’23 08:19
John

IK ben voor veel bewegen en veel buitenlucht. Mijn slaap tracken doe ik niet want ik denk dat die goed is.

John, (URL) - 20-01-’23 09:03
Ria

Ja veel IKken hè :-D

Ria, (URL) - 20-01-’23 09:37
Jan K. alias Afanja

Ik gebruik mijn Fitbit-horloge vooral om de overdag ieder uur een seintje te geven dat ik overeind moet om minimaal 250 stappen te zetten. Hij houdt mijn slaap ook wel bij, maar daarbij laat ik me toch vooral door mijn gevoel leiden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-01-’23 16:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.