Protocollen

Dat was wel een beetje naief van mij om te denken dat ik vanmorgen gelijk van mijn bobbeltje verlost zou zijn, nee daar moet nog wel het e.e.a. aan vooraf gaan. Allereerst een echo. dat kan al heel snel op 9 februari, waarschijnlijk was er iemand tussenuit, zei de afsprakenmevrouw, want op de uitslag moet ik dan weer ongeveer een maand wachten.

Begin maart word ik daarover gebeld en dan wordt gelijk de afspraak gemaakt voor het snijwerk, ik denk zo rond begin april, want zoals ze al zei, het is erg druk, veel huidkankerpatienten....

Dat zijn al die babyboomers van na de oorlog natuurlijk, die jaren lang hele zomervakanties aan het strand lagen te bakken op naturistencampings, want we konden niet bruin genoeg zijn en dan liefst zonder streepjes van topjes en broekjes om over plooitjes nog maar te zwijgen.

De oversterfte neem ook toe en dan gaan ze zeuren over Corona en de vaccins, zouden het niet gewoon de babyboomers van toen zijn die nu zo langzamerhand het loodje gaan leggen, niet iedereen wordt tachtig! Of zou dat al ingecalculeerd zijn? Cijfertjes, protocollen, regeltjes en wij maar heen en weer rijden naar Goes. Gelukkig kunnen we dat nog.

Vanmiddag een rondje gedaan. Het was koud en grijs maar ik friste er lekker van op.

Ria Woensdag 25 Januari 2023 at 6:27 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Er is sprake van oversterfte, er gaan meer dood dan verwacht. Als dat verwacht zou zijn was dat niet verwacht. Ik denk dat het van de prikjes komt, daar kan niet iedereen even goed tegen.

Renesmurf, (URL) - 25-01-’23 21:09
Sjoerd

Ach, we gaan allemaal dood, de een wat eerder dan de ander… Die babyboomers hebben al langer geleefd dan anderen, echt geleefd dan, Hippies en Flower Power, sex, drugs en rock en roll… Dat nemen ze ons niet meer af.

Sjoerd, (URL) - 25-01-’23 22:04
Jan K. alias Afanja

Dat verandert de zaak, ik was ervan uitgegaan dat je het voortraject voor dat bobbeltje al had doorlopen. Maar als je er over vier maanden van af bent, gaat het nog snel.
Afijn, je landschap is weer mooi en stemmig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-01-’23 09:09
John

Ja, die oversterfte heb ik ook vernomen. Het zal vast een reden hebben, maar welke weet ik ook niet.

John, (URL) - 27-01-’23 08:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.