Kort en klein

In 1953 na de ramp begon mijn echte leven en in 2003 begon mijn online leven. In die tijd begon ik ook zo'n beetje met kleuren, hele kleintjes deze is 10x15, ik heb ze vast al vaker laten zien en bij deze dacht ik aan de ramp. Nu eindelijk eens uit het lijstje gehaald om een goede foto te maken en als je hem dan groter maakt op het www ziiet het er niet meer uit, dus geen vergroting want groter is hij niet.

Met de grotere begon ik pas hier op Zonnemaire.

Het was erg koud vandaag, twee korte wandelrondjes en met de auto om groente. Wat ik verder deed doeternietoe.

Zometeen weer een aflevering van 'het water komt'.

Er overleed een klasgenoot van de ULO zag ik in de krant. Ze was een week voor mij jarig en (bijna) elk jaar als we elkaar tegen die tijd tegenkwamen toen we nog op Scharendijke woonden, zeiden we tegen elkaar: "het is bijna weer zover..." Dag Klara.

Ria Vrijdag 27 Januari 2023 at 6:32 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

in ben geboren in 1953, die ramp zal me daarom ook altijd bij blijven.

Sjoerd, (URL) - 28-01-’23 08:18
John

Ik heb minder met de ramp dan jij, of anderen die het hebben meegemaakt. Wel vind ik dat we dat soort dingen niet moeten vergeten.

John, (URL) - 28-01-’23 09:21
Jan K. alias Afanja

Naast de Tweede Wereldoorlog is de ramp van 1953 één van de hoofdstukken in onze geschiedenis, die ik me nog goed van de lagere school kan herinneren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-01-’23 11:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.