Zonnig!

Lekker vroeg opgestaan, dat komt ook omdat ik lekker slaap de laatste tijd. Hoe dat komt weet ik nog niet precies, maar we proberen zo het een en ander eens uit en er staat nog meer op stapel. 

Ik moest nog even naar de winkel vanmiddag, dan heb ik keus, of ik wandel of fiets naar Brouw, of ik rijd met de auto naar Scharendijke en omdat appels en banenen en wat je dan nog meer tegenkomt in zo'n winkel best veel wegen voor een rugzakje, ging ik met de auto.

En als je dan eenmaal op Scharendijke bent is het strand vlakbij. Het was laag water en de zon scheen, het was heerlijk! Dat moet ik toch eens vaker doen....

MIjn fototoestel stond verkeerd ingesteld, ik kijk daar niet altijd naar, maar nu moest ik ze allemaal bewerken om iets toonbaars te krijgen, jammer dus ik moet zeker nog eens terug.

Daarna nog een ritje om Mir op Schuddebeurs te brengen zodat ze terug kon fietsen, want ook fietsen hebben onderhoud nodig. Ook dat was gezellig. 

Nou en daarna had ik dus een heleboel foto's en Joop voetbal.

Ria Zaterdag 28 Januari 2023 at 7:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Je hebt kennelijk goed je best gedaan met bewerken, want het is een mooie serie geworden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-01-’23 21:49
Ria

Ze waren te donker en de kleuren waren raar…

Ria, (URL) - 28-01-’23 22:32
John

Ja, het was heerlijk weer gister.

John, (URL) - 29-01-’23 09:04
Sjoerd

Hier was geen zon te zien, het was voornamelijk grauw.

Sjoerd, (URL) - 29-01-’23 09:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.