Veranderingen

Sinds we allebei corona hadden, begin december, slaapt Joop op de logeerkamer en eigenlijk bevalt ons dat allebei prima. We slapen allebei rustiger omdat Joop geen last meer heeft van mijn gesnurk en ik niet niet van zijn gefluit. We duwden elkaar steeds maar wakker in de hoop dat het op zou houden en dat brengt alleen maar onrust.

Joop gaat niet graag slapen, eigenlijk zou hij liever gewoon opblijven maar dat lukt niemand natuurlijk, maar hij gaat altijd later. Ik ga nu vroeger en word niet meer gestoord.

Maar ja, het kost ons wel de logeerkamer, nu hebben we niet vaak logees, maar het kon. Ik had al aan de oplossing gedacht en vanmorgen kwam Joop er zelf mee. Ik moet altijd eerst even aan het idee wennen en of ik het wel echt wil, maar we besloten het maar gewoon te doen en dan wordt er, zoals altijd, gelijk aktie ondernomen.

Bureau eruit bed (=besteld) erin, kleiner bureautje (we gaan op zoek), kast verzetten (zo gebeurd), plank verhangen (fluitje van een vent) we waren er druk mee vandaag. We krijgen elk onze eigen kamer! Best handig ook een bed beneden. Dus ja, een leuke sprei erover overdag en we hebben een divan. Foto's volgen vast, maar het begin is er.

Bureau + ladenkast = te koop €125

Ria Zondag 29 Januari 2023 at 6:46 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Soms moet je van de nood een deugd maken.

Sjoerd, (URL) - 30-01-’23 08:02
John

Het is een hele goede oplossing. Nachtrust is erg belangrijk, en die gaan jullie nu krijgen.

John, (URL) - 30-01-’23 08:58
Jan K. alias Afanja

Sinds ik Aafje een jaar of zes geleden ‘s nachts wakker hield, omdat ik vaak verging van de pijn en niet wist hoe ik moest liggen, hebben wij ook voor die weg gekozen. Vooral ook omdat Aafje er toen ‘s ochtends nog vroeg uit moest voor haar werk.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-01-’23 10:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.