Wat een dag.

Gebroken werd ik wakker vanmorgen, draaien draaien en nog eens draaien. Veel teveel gedaan natuurlijk gisteren waardoor oververmoeid en ook het bed verzet waardoor ik aan de andere kant sliep, dat heb ik vandaag maar weer snel veranderd naar de andere hoek waardoor ik iig weer op mijn eigen plek lig.

Niet echt fit (allebei niet) togen we naar Ikea, het kan tenslotte maar gebeurd zijn en Joop had thuis al iets uitgezocht wat hem wel wat leek we konden dus gelijk door naar de kantoorafdeling, maar ja eer je daar bent kom je langs zoveel andere dingen.

Het bleef bij het bureautje dat hij al gezien had en na een lange middag knutselen staat het ook al in elkaar.

We kwamen ook nog een leuke sprei tegen en een paar verlengsnoeren en na ongeveer drie kilometer en een zoektocht door het magazijn stonden we weer buiten. Het was best druk, veel vrachtverkeer, ik vind er niets meer aan, al die drukte, vreselijk vermoeiend ook en dat waren we toch al.

Het 'oude' bureau is verkocht voor minder natuurlijk en wordt woensdag opgehaald, heel fijn! Het kan maar weg zijn.

Ik zal het niet laat maken vanavond, wat een dag.

Ria Maandag 30 Januari 2023 at 7:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Dan merk je toch dat je een jaartje ouder wordt…

Sjoerd, (URL) - 31-01-’23 08:12
John

Ja, als je slecht slaapt merk je dat wel overdag. En we zijn geen 20 meer met z’n allen. Maar als straks alles klaar is, slapen jullie beiden als een roos.

John, (URL) - 31-01-’23 08:20
Jan K. alias Afanja

Wat zul jij na gedane arbeid afgelopen nacht lekker geslapen hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-01-’23 10:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.