Plannen

Joop was vandaag vooral druk met het veranderen van het elektrisch, want als je je bureau naar de andere kant van de kamer verhuist waar juist geen stopcontacten zitten moet er toch iets gebeuren. Netjes weggewerkt in een kabelgootje tegen de deurdorpel aan liggen de snoeren nu.

Voor mij een fris ochtendrondje en daarna een gezellig bezoekje aan de kapper, ik kan er weer even tegen. Daarna een paar boodschappen want ik was daar nu toch en de bananen waren alweer op. De mevrouw voor mij pakte ook een trosje.  Ze stond nog naast me terwijl ik aan het zoeken was.  'Ik wil wel het lekkerste trosje natuurlijk' zei ik tegen haar, 'dat heb ik net gepakt hoor', zei ze blij. Zo leuk als mensen je spelletje meespelen!

Net bericht dat het nieuwe bed pas volgende week dinsdag komt, het is natuurlijk ook niet een gewoon postpakketje, een bed wordt ingepland, logisch.

Ria Dinsdag 31 Januari 2023 at 5:10 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Living apart together. Ook dat kan uiteraard, Daar moet je wel even over nadenken.

Sjoerd, (URL) - 01-02-’23 07:42
John

Maar als het bed er dan eenmaal is.. Ik neem ook altijd de lekkerste bananen mee.

John, (URL) - 01-02-’23 09:04
Jan K. alias Afanja

En de wolken, zij waren weer mooi maar dreigend.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-02-’23 09:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.