Apps op maandag

 Mir ging vanmorgen samen met Joop op stap naar het ERGO onderzoekcentrum.

Joop heeft zich opgegeven om mee te doen aan een onderzoek in verband met zijn oogziekte en ze zijn blij met hem, nu ja dan is er toch iemand blij. Ik durf daar niet naar toe te rijden, dus deed Mir dat op haar vrije dag. Het duurde ook best lang alles bij elkaar, maar gelukkig hoeft hij over een jaar pas weer. 

Ondertussen wandelde ik een rondje en kwam de lepelaars tegen, ik was er al op gewezen door iemand die ik tegen kwam. Zo gezellig die ochtendrondjes, zeker bij zulk lekker weer. 

De wasmachine draaide drie wasjes en ik sopte onderussen de bovenkanten van diverse kastjes en de lamp boven de eethoek.

 We hebben tegenwoordig ook een appje om te zien waar we zijn, zodat ik kon kijken of ze gearriveerd waren en of ze al op de terugweg waren. Nergens voor nodig natuurlijk, maar ook dat kan handig zijn als je denkt 'wat duurt het lang' op een gewone doordeweeksedag. We zijn nu zo langzamerhand wel voldoende voorbereid op de komende oude dag denk ik. Joop wordt binnenkort 78 dus dan kan het maar gebeurd zijn. Je kunt ook blijven denken dat je zoiets niet nodig hebt, het was er vroeger tenslotte ook niet.

Eenmaal thuis en verhaal gedaan deed ik nog een rondje polder, het was heerlijk buiten en ik deed het op het gemak want was al behoorlijk moe van alles.

Heeel veel ganzen, het begin van het filmpje overslaan dat is te rommelig , maar bij de 25sec. wordt het best leuk, ik heb geen zin meer om te knippen.

Morgen vertel ik meer over hoe het ging met Joop bij het ERGO onderzoekcentrum

Ria Maandag 13 Februari 2023 at 7:12 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Nodig zijn al die appjes niet, maar het kan wel handig zijn.

Sjoerd, (URL) - 14-02-’23 08:09
John

Wij hebben het er ook over gehad maar wachten er nog even mee. Zelf ben ik nog geen 60, dus nog hartstikke jong :)
Hier gister ook veel ganzen.

John, (URL) - 14-02-’23 08:40
Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s van de lepelaars, vooral de eerste waarop ze mooi synchroon lopen, vind ik erg leuk.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-02-’23 10:12
Margo

Helemaal naar Rotterdam. Voor ons is het niet zo ver, en hoeven we gelukkig niet vaak, het meeste kunnen we af bij het ASZ hier om de hoek.
In Whatsapp kun je ook locatie delen, of via zoek mijn iPhone, maar dat is voor iPhones, ik weet niet of Android ook zoiets heeft. Als mijn dochter met kleinkind alleen op reis gaat zie ik ook graag waar ze is. Ook al krijg je dan wel weer de zenuwen als ze opeens midden op de snelweg blijft stilstaan. Maar dat is de verbinding gewoon even wat minder.

Margo, - 14-02-’23 11:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.