Lekker niks

De eerste forsytia was er vanmorgen ook plots, het gaat wel hard zo ineens hoewel het nog steeds erg koud is. 

De geranium stekken heb ik in een bak gezet en die zet ik overdag al een week of twee buiten, je ziet ze sterker worden en dat doe ik ook met de oleanders en de tibuchina. 's Nachts gaan ze de garage in want vorige week zag ineens alles wit buiten, al zal dat nu niet zo gauw gebeuren.

Lekker rustig dagje vandaag, er was niets aan de hand al hebben we tegenwoordig wel een agenda voor de afspraken en dan vooral voor Joop, dokter hier, controle daar, voetbal wedstrijden komen er ook in, wel handig zo op de telefoon een gezamelijke agenda, dat werkt goed!

Gekleurd en gewandeld vandaag, verder niets bijzonders, ik vind dat de fijnste dagen. Geen vakantie, geen carnaval, geen uitstapjes, zeker niet als het zo koud is. Ik ben gewoon zo ontzetten saai!

Nou als je nu niets te doen hebt even een kwartiertje Brigitte, altijd leuk.

Ria Dinsdag 21 Februari 2023 at 7:06 pm | | Standaard

drie reacties

Margo

Saai duurt het langs!

Margo, - 21-02-’23 23:08
John

Hier staat de forsythia ook in bloei. Van het w-end weer nachtvorst, dus let maar op.

John, (URL) - 22-02-’23 08:43
Jan K. alias Afanja

Verstandig om jonge plantjes ‘s avonds naar binnen te halen. Je schrijft dat de velden niet ze snel meer wit zullen kleuren, maar daar zou je je wel eens in kunnen vergissen. Zoals het nu lijkt, zou het volgende week elke nacht wel eens licht kunnen vriezen. Al is die kans bij jullie misschien kleiner dan hier bij ons.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-02-’23 10:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.