Vroeg

We waren vroeg op vanmorgen want Joop moest op jaarlijkse controle bij de cardioloog in Goes. Hij krijgt daar elk jaar automatisch een afspraak voor.

Eenmaal in Goes belde hij op dat hij een maand te vroeg was en alweer op de terugweg. We dronken gezellig samen koffie en daarna moest hij bij de kaakchirurg zijn of zijn implantaat al vast zat, dat deed hij op de fiets want dat was in Zierikzee. Implantaat zit vast, daar kan in april... een kies op. Afspraken bij specialisten duren minstens een maand tegenwoordig.

Ondertussen zoog en dweilde ik, zelfs de garage kwam aan bod, het was heerlijk met de zon buiten en in huis. Lekker even de deuren open om te luchten.

Vanmiddag wandelde ik richting Noordgouwe, nog steeds in de zon, al kwamen er wel steeds meer wolken. Een mooie helleboris zag ik, met een drukke hommel, dat is de tweede al deze week.

Twaalf kilometer met het ochtenrondje mee, ik ben er best een beetje moe van. Dit deed ik ook nog op de bus, het was alweer zover.

Ria Donderdag 23 Februari 2023 at 4:15 pm | | Standaard

vier reacties

ria

Ik word net verbeterd, de wond van het trekken is genezen, er kan nu een implantaat gezet worden. Ik kan het allemaal niet meer bijhouden.

ria, (URL) - 23-02-’23 20:36
Sjoerd

Hoera het wordt lente… Ook een maand te vroeg…

Sjoerd, (URL) - 23-02-’23 21:36
irene

Hee, het was zeker garagedweildag, dat heb ik vanmiddag ook gedaan. Lekker schoon nu.

irene, (URL) - 23-02-’23 22:14
Jan K. alias Afanja

Die hommel is er ook vroeg bij, die kan maar beter een warm plekje opzoeken voor de nachten volgende week. Mooie helleborus ook trouwens.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-02-’23 10:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.