Glad

Een beetje wisselend weer vandaag. Toen ik wegging vanmorgen miezerde het maar uiteindelijk was de plu niet nodig. Eind van de morgen ging ik weer eens even naar Zierikzee, er was nog steeds bijna niemand te bekennen. 

Mijn knoflookpers had het begeven, ik drukte zomaar het knoflookje door het 'ijzeren' gedeelte heen en een mens kan toch niet zonder eigenlijk. Met een HEMA persje moet ik toch weer even vooruit kunnen.

Onderweg naar de persjes kwam ik ook nog een leuk shirtje tegen en een onderbroek voor Joop (hij is zondag jarig) en paaseitjes. De HEMA is leuk!

Daarna winkelde ik ook nog even op het www. Mijn tekenblok is bijna op, nog een vel of drie, dus dat moet wel aangevuld worden en hier in de buurt verkopen ze dat echt nergens. Ze hadden alleen verpakkingen per twee, ik zag geen voordeel verder qua prijs, maar goed ze gaan alle honderd wel op als ik de tijd krijg.

Daarna brak de zon weer even door en haalde ik nog even een frisse neus. Ik keek weer eens bij die boom die ook altijd eerst bloeit, zie foto 1 en 2 en weer wist ik het niet meer. Deze keer vond Google hem zowaar. 

Het is de gladde iep, ik was het glad vergeten.

Ria Vrijdag 24 Februari 2023 at 6:45 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Nee, de Hema is niet mijn favoriete winkel, maar dat is gewoon voorkeur van mij. Doe gladde Iep is er vroeg bij…

Sjoerd, (URL) - 24-02-’23 22:00
John

Wij kopen ook nog bepaalde zaken bij de Hema, maar niet zoveel meer als vroeger.

John, (URL) - 25-02-’23 08:19
Jan K. alias Afanja

Mooie bloemetjes heeft die gladde iep.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-02-’23 13:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.