Om en om

Kijk, zo kan het ook als je een rijtje wilgen in je tuin hebt, om en om, dat scheelt elk jaar de helft (net als lakens om de week) en het is beter voor de bijen, want wilgen bloeien ook. Ze zijn heel makkelijk te stekken, dat staat ook allemaal op deze site (een leuke vind ik).

Het was fris en een das was best nog nodig, maar verder was het heerlijk. Rustig aan vandaag, mooie wolkenluchten en een noordoosten wind. Eerst maar richting het noorden zodoende.

Een bekend beeld voor wandelend Zonnemaire dat rondjes Korteweg doet, net als ik 's morgens, we noemen de Korteweg ondertussen gekscherend 'de boulevard van Zonnemaire'. Op de foto niet de Korteweg, maar de Binnendijk, aan het eind daarvan ga je links bij de witte boerderij de Korteweg in. Mooi hè.

Geen zin in iets groots begon ik begin van de week op A4 formaat lekker blokjes te kleuren, heerlijk ontspannend bijkomen van alle gedoe, ik weet niet wat, maar het was druk in mijn hoofd en wandelen en kleuren zijn daar erg goed voor. Afgelopen nacht uitstekend geslapen vond Hua, ik kreeg 90 punten. Ze is alleen zo groot vind ik, dus ik denk toch dat ik binnenkort voor een kleinere Samsung ga van 40mm anders loop je daar met je blote armen met je grote zwarte Hua (sorry Hu)

Ria Vrijdag 03 Maart 2023 at 6:25 pm | | Standaard

drie reacties

John

Ik wandel ook graag als ik het te druk heb in mijn hoofd. Ik moet nog steeds mijn tekening afmaken waar ik aan begon toen Heidi in oktober naar Denemarken vertrok.

John, (URL) - 04-03-’23 09:08
Jan K. alias Afanja

Het duurde maar een paar dagen, maar ik heb genoten van het mooie weer deze week. En ik heb er volop van geprofiteerd met een paar mooie kuiers.
Inderdaad een goeie zaak om wilgen om en om te knotten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-03-’23 10:48
hanscke

Ook wij hebben 2 x een heerlijke wandeltocht gemaakt in het mooie weer, de laatste was het absolute max voor ons kleintje die toch al aardig groot wordt en zelf vindt dat alles kan, ook de weg 3 x lopen. Ik vind de tekening mooi!

hanscke, (URL) - 05-03-’23 17:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.