Prikjes

Dovenetel bloeit eigenlijk het hele jaar door wel. Zon was er alweer niet, het was een frisse maandag maar wel gewandeld natuurlijk, anders voel ik me niet lekker. Het is ook wel een soort verslaving natuurlijk, dat geloop.

Morgen is het zover, dan wordt eindelijk mijn ganglion verwijderd. Ik zal blij zijn want ik krijg er last van. Het is wel mijn linkerhand, degene waar ik het meest alles mee doe en af en toe voel ik dat hij in de weg zit. 

Hopelijk valt het mee al heb ik een hekel aan verdovingsprikjes, die doen me dan weer aan al mijn tanden/implantaten/gebitsbehandelingen denken, daar heb ik wel een soort trauma aan overgehouden qua prikjes.

Grappig dat ik dan gewoon vanmiddag een (ver)dovenetel op de foto zet :-)

Ria Maandag 06 Maart 2023 at 6:31 pm | | Standaard

zes reacties

John

Ja, bewegen werkt verslavend, net zoals koud douchen en andere sportieve activiteiten. Vandaag wordt het en koud, en nat.
Succes met de operatie!

John, (URL) - 07-03-’23 08:13
Sjoerd

Je zal er maar vanaf zijn toch. Wellicht dat de gedachte aan de dovenetel helpt…

Sjoerd, (URL) - 07-03-’23 08:18
Jan K. alias Afanja

Sterkte vandaag!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-03-’23 11:07
Margo

Ik vind die verdovingsprikken in m’n mond vaak erger dan de behandeling zelf, vooral bovenkaak, dan schieten de tranen in m’n ogen. Corona prikjes heb ik weer niks mee.

Margo, - 08-03-’23 14:27
hanscke

Ik wil ook elke dag wandelen. Een dag niet wandelen voelt niet goed. Ben jij linkshandig?

hanscke, (URL) - 11-03-’23 17:40
Ria

@hanscke, Ja behoorlijk ;-)

Ria, (URL) - 11-03-’23 19:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.