Sneeuw?

Dit is zo'n beetje de enige sneeuw die bleef plakken vandaag.  Ik zag het wel vliegen als ik naar buiten keek, maar eenmaal op de grond was het zo verdwenen.

Ook geen ochtendrondje want in die natte rommel had ik geen zin, als het nu nog mooie vlokken waren geweest...

Lekker een beetje klungelen vond ik een beter plan, ik verveel me nooit gelukkig. Rond de middag werd het droog  en was het tijd voor een behoorlijk rondje. Joop had een afspraak bij de kapper dus ik moest wel op tijd terug zijn wilde ik ondertussen wat boodschappen doen.

Allemaal gelukt en de boodschappen lijken nog steeds alsmaar duurder te worden, niet normaal, ik keek eens op mijn briefje voor de aardigheid, nu ja daar is weinig aardigheid meer aan € 4,50 voor een banaan of tien geloof ik, ik nam er wat groene bij, we eten er elke dag ieder één. We zullen er geen banaan minder om eten maar toch... gelukkig was de koffie in de reclame ;-)

Ria Woensdag 08 Maart 2023 at 6:34 pm | | Standaard

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Hier lag vanmorgen een heel dun laagje korrelsneeuw in de tuin. Het was rond tien uur alweer weggesmolten. Daarna volgde er gewoon weer een saaie, grijze en kille dag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-03-’23 00:07
Sjoerd

We zijn een beetje bedolven onder de sneeuw… Kijk maar naar mijn foto’s

Sjoerd, (URL) - 09-03-’23 08:19
John

Hier bleef helaas meer sneeuw liggen. Ja, de boodschappen zijn een behoorlijke kostenpost geworden zo ondertussen.

John, (URL) - 09-03-’23 08:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.