Rood en groen

Het eerste anemoontje bij mezelf in een anemonenpot, prachtig toch zo'n felrood knopje. Het sneeuwde wel volop vanmiddag, maar dat mag de pret niet drukken. Die sneeuw blijft gelukkig niet liggen en binnen is het warm en droog.

De luizen worden ook al wakker blijkbaar, ik dacht eerst dat het een sprinkhaan was met die lange poten, maar die hebben luizen blijkbaar ook

En maar regenen de hele dag door. Kleuren wilde ook al niet lukken en eindelijk om een uur of vijf lichtte het iets op. Na het eten dan ook snel mijn schoenen aangetrokken en nog lekker een rondje over de boulevard gedaan. Heerlijk even wat frisse lucht gehapt!

Ria Vrijdag 10 Maart 2023 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Sjoerd

Het voorjaar wil maar niet doorzetten, Het weer blijft achter.

Sjoerd, (URL) - 10-03-’23 21:45
John

Hier is gelukkig geen vlok gevallen. Wel regen en soms hard ook. Het voorjaar komt uiteindelijk wel hoop ik.

John, (URL) - 11-03-’23 09:00
Jan K. alias Afanja

Na een hele dag natte sneeuw, ging de sneeuw hier gisteravond over op het echte werk. Binnen een paar uur lag er zo’n 6 cm, en die ligt nu na een koude nacht nog steeds. Het is prachtig onder een helder blauwe lucht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-03-’23 10:16
hanscke

Ik was al helemaal in de ban van de lente, komt die sneeuw wel koud op mijn dak

hanscke, (URL) - 11-03-’23 17:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.