Zondags

Slecht geslapen afgelopen nacht. Dat kan dus ook nog, al weet ik nu dat ik dan niet de hele nacht wakker lig, maar wel heel onrustig ben en veel draai en keer waardoor mijn lijf pijn gaat doen en gelukkig word ik tot nu toe niet meer wakker met van die ongelooflijke wallen.

Het was droog en tijd voor een rondje, eenmaal op de dijk zag ik in de verte Kees hij kwam van de Achterweg liep langzaamaan verder en keek af en toe eens achter zich, tot hij bij de bocht bleef wachten. 

"Ga je ook een rondje Korteweg en vind je het goed als ik met je meeloop?' natuurlijk vond ik dat goed, een paar weken geleden deden we dat ook al. We kennen elkaar al vanaf de lagere school, dat schept een band natuurlijk.

We praatten wat over vroeger en nu en de ontwikkelingen zo hier en daar. Kees neemt grote stappen maar loopt niet hard, dus wel wat de snelheid aanpassen. Best gezellig zo op de zondagochtend.

De eerste foto maakte ik vanmiddag toen ik nog een rondje richting Noorgouwe liep, zo mooi die roze bomen die nu bloeien, ik weet niet hoe ze heten maar hier achter staan er ook twee..

Ria Zondag 12 Maart 2023 at 7:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Hier was het weer duidelijk minder, regen. Ook nu valt er nog neerslag uit de lucht. Maar dat halen we wel weer in.

Sjoerd, (URL) - 13-03-’23 08:12
John

Ja, het was op de wind na, goed weer gister. Nu volet het buiten een soort van warm aan.
Samen lopen is soms best te doen.

John, (URL) - 13-03-’23 08:29
Jan K. alias Afanja

Gezellig om zo af en toe eens een rondje samen met iemand anders te lopen. Dat is toch altijd weer anders dan alleen, en dat vind ik zelf ter afwisseling best aardig..

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-03-’23 11:12
Margo

Ik had ook rot geslapen, zou het in de lucht zitten? Afgelopen nacht wel weer goed gelukkig. Gezellig zo samen met een oud klasgenoot een rondje lopen en herinneringen ophalen.

Margo, - 13-03-’23 20:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.