Vreemd

Ze is er klaar mee, dat zie je zo. Een beetje hoekig is ze ook, dat word je vanzelf als je ergens klaar mee bent. Ik vind hem wel leuk, maar ja, wie ben ik.

Tegenwoordig droom ik best vaak en afgelopen weekend droomde ik over Beau van Erven Dorens. De droom was maar kort al duurde het zoeken best lang. Ik zat bij hem op schoot, ja hoe raar wil je het hebben en we hadden lol, er waren een hoop andere mensen bij (journalisten? Fotografen?)  en ineens was ik mijn telefoon kwijt. Ik herinnerde mij dat er op mijn horloge ergens een knopje zat dat je telefoon 'I'm here!' gaat roepen als je dat aanklikt, maar nergens kon ik dat knopje vinden, stress natuurlijk en daar eindige ook ongeveer mijn droom, meer herinner ik me in elk geval niet.

De volgende morgen blader ik zo hier en daar eens op mijn telefoon en wat zie ik daar....

Ik had een vreemde droom vannacht...

Dat is toch wel heel vreemd hè. Ik lees geen AD, ik volg Beau op Insta, ik vind het een leuke vent en hij schrijft leuke columns die ik daar af en toe tegenkom, de laatste staat er nog niet eens....

Ria Dinsdag 14 Maart 2023 at 3:48 pm | | Standaard

drie reacties

Jeanne

Ha ha, die hersenen leiden gewoon een eigen leven!

Jeanne, (URL) - 14-03-’23 19:54
Sjoerd

Waar het hart van vol is…

Sjoerd, (URL) - 15-03-’23 07:37
Jan K. alias Afanja

Beau … brrr … je zult er maar van dromen … jij liever dan ik!
Gelukkig herinner ik me mijn dromen (bijna) nooit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-03-’23 10:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.