Niks bijzonders

Als ik om zeven uur al wakker ben en ik zie dat er geen zon is, blijf ik nog lekker even liggen, zoals vanmorgen. Gistermorgen was dat wel anders, gedoucht en wel liep ik om acht uur al in de polder en eenmaal weer thuis lag Joop nog te slapen! Dat is echt een zeldzaamheid.

Vanmorgen na het douchen dacht ik , kom ik doe eens wat oefeningetjes voor mijn schouders. Niks bijzonders, gewoon inademen handen boven je hoofd samenbrengen, uitademen weer terug naar beneden en dat een keer of vijf, zes en er is toch blijkbaar iets niet goed gegaan met een spiertje of een peesje, niks bijzonders natuurlijk maar het doet zeer, af en toe...

Twee rondjes in de zure kou, niks aan vandaag, maar ik zou er toch niet aan moeten denken om Zonnemaire te verruilen voor Benidorm hoor.

Verder alleen maar gekleurd, links heb ik geen last gelukkig.

Ria Zondag 19 Maart 2023 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Irene

Haha, Benidorm. Ik moet er niet aan denken :-)

Irene, (URL) - 19-03-’23 21:52
Sjoerd

Benidorm is me te warm. Maar hier mag het ook wel wat beter worden. Mooie foto.

Sjoerd, (URL) - 20-03-’23 08:03
John

Ja, na die twee ‘warme’ dagen van ervoor was het gister een stuk minder aangenaam. Als je die oefeningen voor het eerst na lange tijd deed kan er altijd iets gevoelig worden.

John, (URL) - 20-03-’23 08:52
Jan K. alias Afanja

Ik vind er hier weinig aan met dat grijze weer, maar Benidorm lijkt me eerlijk gezegd nog minder. Ik blijf graag wat in de buurt van mijn favoriete plekjes in de Friese natuur.
Mooie foto van dat stukje oude muur trouwens, dat mag ook wel eens gezegd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-03-’23 09:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.