Met de bus

Vanmorgen ging ik weer eens met de bus richting Zierikzee, mijn schoenen waren voorzien van nieuwe zolen en klaar vandaag. Het was in elk geval droog dus ik was van plan terug te lopen.

Bij het inchecken bleek mijn OV pas verlopen, ik had daar helemaal niet naar gekeken, maar gelukkig kan dat tegenwoordig ook gewoon met je bankpas. Erg handig! 

Alles wat bloeit valt nu wel op en de tulpenbomen op Schuddebeurs staan ook vol knoppen, nog even, jammer dat de zon niet scheen.

Bij trafohuisjes denken we aan Sjoerd en bij rieten daken dan denk ik aan JanK waar het rietsnijden zeker jaarlijks voorbij komt. Dit huis is pas voorzien van een prachtig nieuw rieten dak en ik stel me dan zo voor dat dat Fries riet is natuurlijk.

Het was een fijne terugwandeling, ik had het er lekker warm van gekregen.

Op Noordgouwe hebben de hondenbaasjes geen fatsoen, of tenminste toch één, daar liggen regelmatig echt hele grote hondrollen  midden op het fietspad en daar trapte ik in vandaag, met mijn nieuwe profiel, bah!

Ria Dinsdag 21 Maart 2023 at 4:51 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Het is anders droevig gesteld met de nieuwe huisjes… Volgens mij moet ik in mijn eigen archief eens gaan zoeken.

Sjoerd, (URL) - 22-03-’23 08:03
John

Ja, de zon is echt een gemis. Ik heb het idee als dat we meer bewolking dan zon zien tot nu toe.

John, (URL) - 22-03-’23 08:59
Jan K. alias Afanja

Dat is een mooi strak rieten dak. Nu maar hopen dat de eigenaren de tuin niet gaan betegelen, zoals ik hier helaas steeds meer zie gebeuren.
Sommige hondenbezitters zijn echte viespeuken. Ook die kennen we hier helaas.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-03-’23 09:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.