Waar blijft de fun

Mijn fototoestel heb ik eerst maar eens gereset naar de fabrieksinstellingen ik werd er niet goed van de laatste dagen. Niet dat ze nu altijd even mooi zijn, maar het klopte gewoon niet, ik had vast per ongeluk iets geks aangezet en kon het ook niet vinden. Dan maar zo.

Storm vandaag! Gisteren ook al, Janny en ik hadden moeite overeind te blijven op de dijk gisteren en Joop had beter niet mee kunnen gaan, zijn knie wil niet de laatste weken en dat moest hij vandaag bekopen.

Ik deed vanmiddag nog een rondje maar echt fijn was het niet. Bij thuiskomst wat foto's van de bloembakken. Zo leuk dat alles weer wakker wordt, al gaat het moeizaam.

Morgen een kort dagje, time flies, nu de fun nog.

Ria Zaterdag 25 Maart 2023 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Laat eerst het weer maar eens wat beter worden. Dan komt de rest vanzelf.

Sjoerd, (URL) - 26-03-’23 09:10
Jan K. alias Afanja

Voor een normaal mens bevat het gemiddelde menu van een camera tegenwoordig zoveel instellingen, dat je er makkelijk in kunt verdwalen. Fijn dat er dan een knopje is om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-03-’23 11:06
John

Het stormde inderdaad vreselijk. Ik bleef er niet echt voor binnen, maar echt aangenaam was het niet. Ik kan best tegen kou, maar heb wel zin in een paar weken zon zo ondertussen.

John, (URL) - 26-03-’23 13:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.