Veilig

Het is nog even tobben met de tijd, want het was nog best donker toen ik Joop hoorde rommelen en ik totaal nog geen zin had om op te staan, het duurde ook veel te lang eer ik sliep.

Maar ja dan ben je toch wakker en de zon scheen, al bleek het later best heel koud te zijn. 

Vanmiddag wandelde ik weer naar Brouwershaven, altijd leuk en er zijn verschillende mogelijkheden. Heen en weer over het fietspad is het kortst en zo ging ik vandaag.

Ik had de moed al opgegeven en begon er maar niet meer over, want soms is die man van mij best eigenwijs, maar vanmorgen zat hij druk te bladeren en even later kwam het eruit.... er kwam toch een fietshelm......

De accu van zijn fiets is in de revisie, die was steeds sneller leeg en dan kun je ze laten reviseren, dat gebeurt nu. Al sinds vorige week is hij weg maar vandaag of morgen zou hij klaar zijn en dan fietst hij misschien wel nog harder, maar dan nu mèt helm want hij is al aangeschaft en al. Beter!

Ria Maandag 27 Maart 2023 at 6:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Het is in ieder geval een stuk veiliger met helm…

Sjoerd, (URL) - 28-03-’23 07:56
Margo

Heel verstandig dat helmpje. Het is heel lucht, je voelt het nauwelijks. Veiligheid voorop!

Margo, - 28-03-’23 08:19
John

Je ziet het toch steeds meer, fietshelmen. Wel zo veilig natuurlijk. Zelf heb ik er overigens geen. Het is zeker nog koud. Hier staat nu de kachel zelfs heel even aan.

John, (URL) - 28-03-’23 09:39
Jan K. alias Afanja

Heel verstandig, Aafje fiets gelukkig ook al jaren alleen met haar helm op.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-03-’23 14:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.