Hallo Sam

Je kunt nu niet bepaald zeggen dat dit een impulsieve aankoop is.

Hoe vaak ik mijn mandje al niet gevuld heb bij Samsung, dan weer met dit bandje dan weer met die kast, want de keuze is reuze, al valt dat ook wel weer mee, maar keuzes zijn altijd moeiijk en ik was er ook niet van overtuigd of ik hem echt wel nodig had. Het gaat me niet eens zo om de mogelijkheden, maar die Huawei was veel te groot voor mijn fragiele polsjes en ja hier kan meer mee maar of ik daar ook op zit te wachten, we zullen zien. 

Gisteren heb ik mijn mandje erdoor gedrukt en vanmorgen was hij er al, mijn Sam. Ik ben er erg blij mee want hij is mooi! Dat vooral. Ik heb nu eenmaal een zwak voor horloges, daarom vind ik die Swatches ook al jaren zo leuk, niet zo duur en je kunt nog eens wisselen. Kortom het is gewoon iets leuks voor mezelf, dat mag soms.

Maar goed, daar was ik dus wel een tijdje zoet mee vanmiddag en nog snap ik niet alles, maar Google is ook wat dit betreft erg behulpzaam en de gebruiksaanwijzing natuurlijk, maar vaak gaat googelen sneller.

O ja en kijk die sluiting eens! Geweldig! NIks buitensporig restant bandje dat tussen twee lipjes moet, neeheee, gewoon eronderdoor, weg ermee! Super! 

Nu ja ik ben er vol van tot het weer gewoon is.

Ria Dinsdag 28 Maart 2023 at 7:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Ik heb ook een samsung en ben er al jaren tevreden mee.

Sjoerd, (URL) - 28-03-’23 21:30
Margo

Hij is echt mooi. Ik wil voor J ook een smart watch kopen, met een alarm knop erop en meer dingen, dat geeft de thuisblijver wat rust.

Margo, - 28-03-’23 22:57
Jan K. alias Afanja

Zo lang mijn Fitbit het nog doet, kijk ik het nog wel even aan. Maar het mkoet nu wel haast gedaan zijn met de storingen en haperingen daar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-03-’23 15:21
John

Ik ben ook heel erg te spreken over mijn Sam. Ik had nooit gedacht dat het zo handig kon zijn, maar mijn maat, waarvan ik hem kreeg met mijn verjaardag, had gelijk.

John, (URL) - 29-03-’23 16:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.