Bomen over ...

Eindelijk weer eens een tekening, de kleuren zijn in het echt iets zachter, ik ben tevreden.

Het dorp is in de ban van het 'vermoorde' hondje. De eigenaar van de boosdoener heeft zich nog steeds niet gemeld bij het slachtoffer en dat is op zijn minst niet netjes. Het kan/mag toch niet zo zijn dat iemand hier onopgemerkt mee wegkomt.

Er is aangifte gedaan, maar wat doet de politie hiermee? Wachten op het volgende incident? Mensen zijn bijna bang hun hondje uit te laten. 

Het blijkt nu ook dat er nog een andere? hond is, van dezelfde baasjes?... die verschillende mensen heeft aangevallen, mij ook. Ik heb dat niet verteld hier, het was ook niet heftig, maar hij had wel mijn jas te pakken, zonder schade gelukkig. De eigenaresse hield hem al kort, maar kon hem niet houden, iets wat ik ook van andere mensen hoor, want ja, we hebben het erover.

Gisteren kreeg ik zomaar een afspraak binnen van de plastisch chirurg voor het verwijderen van mijn bobbel (hij is inmiddels twee keer zo groot), die had ik nog niet want het was druk en ze zouden me bellen... en ja hoor 25 mei kan ik terecht!

Ria Vrijdag 31 Maart 2023 at 6:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Schandalig dat daar niet bij wordt ingegrepen. Je zou zomaar op vreemde gedachten kunnen komen.

Sjoerd, (URL) - 31-03-’23 22:29
John

Het is vooral erg voor het baasje van het ‘vermoorde’ hondje. Het lijkt me trouwens sterk dat niemand weet wie die mensen zijn.

John, (URL) - 01-04-’23 10:18
Jan K. alias Afanja

Schandalig dat zo’n figuur doorloopt alsof er niks aan de hand is. Enig fatsoen en moraal is ver te zoeken bij zo’n gast.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-04-’23 17:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.