Draagbaar

De zon mag dan wel schijnen, het is nog erg fris! Ik heb dan ook net de geraniums enz. maar weer in de garage gezet, want je zult zien dat als je het niet doet de boel toch nog bevriest.

Vanmorgen pakte ik de tekening in voor de reis naar Eindhoven en vanmiddag bracht ik hem op Brouwershaven, ik had geen zin om met de auto te gaan, maar ja, hoe wandel je met zo'n groot pak...

Daar moest ik even over verzinnen, maar met twee oude panty's en een schilderijtas, hoe noem je zoiets, die al jaren op zolder ligt, kwam ik een heel eind, zelfs in Brouwershaven. Mooi toch!

De ribes in de wilg op de bovenste foto wordt steeds groter, het is wel een vrolijke boom zo.

Ria Maandag 03 April 2023 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Renesmurf

Ja, het zal vast een beetje anders dan anders lopen, maar zo vervoeren kan dus ook. Dan moet het niet te hard waaien denk ik.

Renesmurf, (URL) - 03-04-’23 20:55
Sjoerd

Waar een wil is is een weg toch…

Sjoerd, (URL) - 03-04-’23 22:21
John

Hier staat momenteel het ijs op de auto, dus voor geraniums te koud ja. Ik denk dat het een slim plan was ze binnen te zetten. Hier gaan ze in mei pas naar buiten tenzij het eerder mogelijk is.

John, (URL) - 04-04-’23 08:48
Jan K. alias Afanja

Slim bedacht!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-04-’23 10:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.