Zwaar

Lekker weertje vandaag en ik begon eens wat te rommelen op mijn tegels. Allereerst eens goed vegen en opkomend 'onkruid' vantussen de tegels te plukken het is nooit veel, ik doe dat  regelmatig en alles is nu nog nat zat zodat het makkelijk gaat. 

En dan ga je eens beter kijken wat er zoal nog in de potten zit en wat er eventueel mee moet gebeuren. Tussendoor ook wat zakken potgrond gehaald, ik heb me bij de zakjes van 20ltr gehouden, die zijn handelbaarder, want ook de potten lijken steeds zwaarder te worden.

Eenjarig spul ga ik overslaan, behalve de geraniums dan, dat is nog wel te doen als ik ze in niet al te zware grote potten doe. Het staat wel mooi maar ik vind het te zwaar worden, mijn schouders spelen nu alweer op. Een soort zenuwpijn in mijn rechter, nu ja, ik heb gewoon iets teveel gedaan, nu al en het leek nog niets.

Elke dag een beetje, dat zei de nieuwe overbuurman ook, ze wonen er pas maar maken het heel leuk daar aan de overkant. Een balkon vol groen, zo leuk om te zien!

Wel twee rondjes gewandeld, eigenlijk was ik al moe toen ik opstond. Mijn nieuwe horloge geeft ook aan wanneer ik wakker ben, dat klopt beter.

Ria Woensdag 05 April 2023 at 6:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Irene

O handig, anders zou je niet weten dat je wakker was :-D Ben je verder ook tevreden over je Sam?

Irene, (URL) - 05-04-’23 21:51
Sjoerd

Mijn Sam ligt ‘s nacht aan de lader… Die mag niet meer naar bed. Daarnaast gaat het Sam niks aan wat in in bed doe.

Sjoerd, (URL) - 06-04-’23 07:44
ria

Ik ben er nog niet uit of het nu zoveel toevoegt aan wat ik had, niet zoveel denk ik, of dingen die ik niet nodig heb, misschien komt dat nog…

ria, (URL) - 06-04-’23 08:07
Jan K. alias Afanja

Je bent toch nog niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten …?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-04-’23 09:39
Ria

Hahaha, nee hoor! Ik vond ook nooit iets aan geraniums, maar die schijnen wel bij het ouder worden te horen. Ze zijn ook best sterk en makkelijk, doen het op elke plek.

Ria, (URL) - 06-04-’23 09:51
John

Ik heb gister het teras helemaal gedaan. Het was gewoon perfect weer. Vandaag maar binnen bezig geweest.

John, (URL) - 06-04-’23 16:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.