Onvrolijk

Niet al te vrolijke dag vandaag, ik moest aan dit nummer denken. Ik heb de CD van Moby al lang niet gehoord omdat we geen cd speler hebben, maar af en toe zoek ik het wel op op You Tube.

Met LP's al net zo, we hebben wel een pick-up, maar geen boxen, of ja wel een box, maar rijg het allemaal maar eens aan elkaar voordat er geluid uit komt, dat lukt ons nooit...

Prachtig filmpje vind ik zef, en de muziek natuurlijk ook.

Ochtendwandeling met sandalen aan, dat ging best hoor, ik had ze al aan en geen zin andere schoenen aan te doen, vanmiddag deed ik dat toch maar wel, het staat ook wel een beetje raar met die kou.

En heel af en toe zou ik best eens even John de Wolf willen zijn! 

Soms ben ik zo boos en verdrietig, zodat ik het wel even uit wil schreeuwen...

Gebruik je verstand GVD!!

Ria Vrijdag 07 April 2023 at 6:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zeven reacties

Sjoerd

Soms zit het mee, maar ook vaak even tegen…

Sjoerd, (URL) - 08-04-’23 08:23
Jan K. alias Afanja

Ja, ‘t verstand gebruiken, dat zouden meer mensen moeten doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-04-’23 09:41
John

Ik zou echt niet zonder muziekspelers willen. Er zijn hele goeie 2dehands cd spelers te vinden, of een nieuwe, maar die zijn prijzig tegenwoordig. Als je alle spullen zou hebben is het aansluiten een eitje. Is er niemand die er mee kan helpen?

John, (URL) - 08-04-’23 10:03
Ria

Joop komt er zelf wel uit zegt hij, We hoeven geen complete cd speler, ik heb een JBL box waar hij op kan dan heb je alleen een speler nodig…en de pickup draait achteruit, dat is niet goed, maar dat zou dan via de tv kunnen. Het hoeft allemaal niet zo super, we zien wel.

Ria, (URL) - 08-04-’23 13:49
Margo

Ik heb zo’n spelertje waar je zelf muziek op kunt zetten, met oortjes. Gebruik het nooit meer (ooit op het werk gebruikt, tijdens het mails beantwoorden, toen het nog mocht, om me af te sluiten). Onze cd speler en hele installatie krijgen we niet meer aan de praat. Moeten we ook eens naar laten kijken.
Of muziek kopen in de Muziek app en afspelen via de boxen van je computer.

Margo, - 08-04-’23 19:28
Ria

Oortjes vind ik vreselijk, daar zijn mijn oren denk ik niet geschikt voor, ik kan alles via mijn computer spelen hoor, dat doe ik ook weleens, ik hoef ook absoluut niet de hele dag muziek. Wie weet komt er ook niets van, stilte is ook fijn, misschien kunnen we beter de lp’s verkopen ;-)

Ria, (URL) - 08-04-’23 19:39
Margo

Wij luisteren eigenlijk alleen muziek in de auto. Niet te veel input, er is al zoveel geluid in de wereld. We keken naar de koolmeesjes die het nestkastje in en uitvlogen, bezig een nestje te maken. Hebben jullie een nestkastje?

Margo , - 08-04-’23 23:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.