Wisselend

Het was nogal wisselvallig vandaag en best een beetje opletten wanneer je naar buiten ging. Het ochtendrondje ging goed, droog en zonnig, wat wil een mens nog meer. Volop bloesem en een bloeiende judaspenning.

Na de boodschappen ging ik weer op pad voor hetzelfde rondje andersom, maar ik kwam niet ver, op buienradar al gezien dat de bui er aan kwam maar hij was sneller dan verwacht, dus ik draaide maar even om op de dijk.

Ik kwam droog thuis en er viel geen druppel, ik had gewoon door kunnen lopen, maar ja, twee dagen geleden was ik ook al nat dus daar had ik weinig zin in.

Na de koffie probeerde ik het nog eens, het was inmiddels lekker zonnig dus dat trok wel en Joop pakte ook nog even de fiets. Toch nog de broodnodige buitenlucht gehad.

Appelbloesem, judaspenning, een dijk vol boshyacinten en rucola, prachtig!

Ria Woensdag 12 April 2023 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vier reacties

Renesmurf

Hier heel veel regen in de ochtend, in de middag was het droog maar tegen het einde begon het weer. Een werkdag om snel te vergeten.

Renesmurf, (URL) - 12-04-’23 21:52
Sjoerd

Die skyline op de eerste foto met die molen vind ik er hooi.

Sjoerd, (URL) - 13-04-’23 07:43
John

Hier gister ook redelijk lekker weer, maar rond 14 uur ging het tekeer als een malle. Ook vannacht was het erg slecht met storm, onweer en veel regen.

John, (URL) - 13-04-’23 07:43
Jan K. alias Afanja

Hier gisteren weer ruim 10 mm regen. Op dit moment schijnt de zon tussen de buien door. Ik hoop straks weer eens een fotokuiertje te kunnen maken, want daar ben ik deze week nog niet aan toe gekomen..

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-04-’23 09:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.