Joekte

En toen waren er nog maar drie. Ik weet niet hoeveel het er waren, maar er lagen toch zeven eieren laatst. Ze groeien goed en er wordt goed voor ze gezorgd zo te zien.

Best lekker wandelweer al moet je gewoon wel een een jas aan en sandalen is ook nog best fris als de zon niet schijnt. Echt weer de periode van 'wat moeten we aan vandaag'.

Vanmiddag kon ik mijn pilletjes ophalen op Brouw. Ik durf het eigenlijk nog niet hardop te zeggen, maar ik had er nog een paar en daar begon ik vorige week eens mee, de pollenpillen waren op en ik vroeg me af of ik nieuwe moest kopen, het leek wel iets te helpen (tegen de nu al een jaar durende jeuk).

Nu had ik ook nog een stripje levocetirizine dat is tegen allergie, als ik gestoken zou worden door een bij, daarvoor had ik ze. Dat is ook tegen jeuk, maar de dokter vond dat niet nodig, want op allergieën was ik getest, ik kreeg toen zalf een tube of drie, die niet hielpen. Het verhaal is bekend denk ik, ik heb van alles geprobeerd en nu dus Levocetirizine. Een week ongeveer en het lijkt of het helpt, helemaal weg is het niet, maar wel minder.

En nu heb ik dus een nieuw voorraadje (30st) en daarna zal ik wel echt weten of het misschien wel over is....! Het is ook gewoon online te bestellen.

Ik juig nog niet te hard hoor, want het lijkt toch iets hardnekkigs te zijn en ik hoor meer mensen klagen er zijn er die hebben het veel erger dan ik met rode uitslag en steken erbij. Wordt vervolgd maar weer.

Ria Dinsdag 18 April 2023 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Jammer van die pullekes… Maar zo zit de natuur nu eenmaal in elkaar. Vaak worden ze het slachtoffer van grote vissen.

Sjoerd, (URL) - 19-04-’23 07:47
John

Ja, de sterken overleven, en de zwakken gaan eraan. Gaat totaal anders dan bij mensen waar bijna iedereen een kans heeft.
Allergie, ik had er vorige week ook last van.

John, (URL) - 19-04-’23 09:22
Jan K. alias Afanja

Ze zijn leuk om te zien die kuikens. Maar het is maar goed dat niet alle kuikens het stadium van kuiken overleven. We hebben vooral van ganzen nu al teveel.
Hier in het noorden voor de tweede dag op rij volop zon, maar wel een gemeen koude noordoostelijke wind.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-04-’23 09:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.