Lenteachtig

Het was heerlijk vandaag. Vanmorgen gelijk al zo lekker in de zon!

En ik zag de zwaluw! Die is vast al ergens eerder gesignaleerd, maar ik zag hem nu ook. Geen idee welke, er zijn sorten genoeg, maar de zwaluwstaartjes zijn herkenbaar.

Vanmiddag nog een rondje en ik zag voor het eerdt ganzen met jongen, je moet ze ook net tegenkomen natuurlijk en ik ben er ook niet op uit, dat ben ik alleen met de meerkoetjes, omdat ik weet waar ze hun nest elk jaar hebben.

Hondsdraf in de berm en het gezaaide vlas waar de boer het gisteren over had, staat ook al boven de grond, wel een beetje armoedig maar wie weet komt dat nog goed.

Joop kwam versleten thuis na het fietsen, die had gisteren iets teveel gedaan dacht hij, maar ik ben ook behoorlijk moe, geen idee waarvan... gelukkig was het kliekesdag!

Ria Vrijdag 21 April 2023 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Het weer was in ieder geval prima. En de rest komt wel weer. Ik denk dat we wat meer warmte willen.

Sjoerd, (URL) - 22-04-’23 07:17
Jan K. alias Afanja

Wat leuk, ik zag gisteren onderweg ook de eerste zwaluw van het jaar, een boerenzwaluw. Verder was het hier overwegend bewolkt. In Fryslân bleef het overdag droog. Ik zat echter met mijn fotomaatje in de kop van Overijssel en daar was het overwegend bewolkt en het regende zelfs even.
Net als Joop kwam ik ook weer versleten thuis na een dag met mijn fotomaatje. Dus nu weer even rusten en bijtanken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-04-’23 10:08
John

Ja, en gister werd het pas in de avond lekker weer hier. Heir viel de jaarlijkse rommelmarkt goed in het water.

John, (URL) - 23-04-’23 08:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.