Maaien en keren

Eindelijk heb ik een nieuw koffiezetapparaat gekocht! Ik heb nogal gewikt en gewogen, net als met mijn horloge. Ik heb geen zin achteraf spijt van aankopen te hebben, daarvoor is mijn leven nog tekort.

Vroeger had ik een DE van de punten, dat was zo'n fijn apparaat en zo vreselijk vond ik het dat hij stuk ging, want de koffie zou nooit meer hetzelfde zijn.

En nu heb ik er eentje gekocht, want ze zijn nog gewoon te koop, zonder punten. Met een glazen kan en een doorzichtig reservoir zodat Joop ook kan zien hoe hoog het water staat en hoeveel koffie er nog in de kan zit en hij het ook nog zelf kan zetten. Ze zijn er ook in een heleboel kleuren dat maakte de keus extra lastig natuurlijk, want ja als die kleuren er zijn neem je geen zwarte... wordt vervolgt.

Lekker in de zon gelegen vanmiddag. Niet al te lang natuurlijk, half uurtje voor- en achterkant want een beetje kleur mag best. Het voelt ook zo lekker warm altijd die eerste zonnestralen. 

Twee rondjes gelopen en nog steeds een verkouden kriebelkeel, Joop ook.

Ria Zondag 30 April 2023 at 7:08 pm | | Standaard

vijf reacties

hanscke

Ben benieuwd naar je bevindingen en of de koffie nu nog net zo smaakt

hanscke, (URL) - 30-04-’23 22:53
Jan K. alias Afanja

Ik wens jullie nog vele smakelijke bakkies!
En ik hoop dat er geen weidevogels broedden in dat weiland.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-05-’23 00:11
John

Ik had bij eerdere mogelijkheden al even lekker in de zon gezeten. Extra vitamientjes binnenkrijgen via de huid, maar niet te lang idd.
Heerlijk hoor, filterkoffie.

John, (URL) - 01-05-’23 07:45
Sjoerd

Een dag zonder koffie kan echt niet, toch…

Sjoerd, (URL) - 01-05-’23 07:56
Ria

@Hanscke Ik vind nu de filterkoffie die ik in mijn kleine potje zet al veel lekkerder dan de senseo.

Ria, (URL) - 01-05-’23 17:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.