De keuze is reuze

Bij deze bomen op de dijk valt het me ook al op, nog nooit zag ik ze zo bloeien. Of misschien tegelijkertijd met het komen van het blad iets minder, maar nu hoog bovenin alleen maar bloeiwijzen.

Verder nog geen blad te bekennen, onderin iets meer.

Mijn bestelling van het koffieapparaat geannuleerd vanmorgen, de kleur leek me ineens zo flets en mijn tegeltjes zijn dat ook al.... ik ging twijfelen dus maar even geannuleerd. Keuze uit 18 kleuren is erg lastig. Natuurlijk vallen er gelijk een paar af, maar tjonge jonge jonge, ik ben er nog niet uit hoor.

Fijn gewandeld al ben ik ook erg verkouden nu, net als Joop.

Ria Maandag 01 Mei 2023 at 7:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

zeven reacties

Jan K. alias Afanja

Persoonlijk vind ik de smaak van de koffie die eruit komt belangrijker dan de kleur van het apparaat. Maar ja, wie ben ik om met je jullie koffieapparaat te bemoeien!? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-05-’23 21:22
ria

Hahs ja je hebt gelijk hoor Jan, maar ja…

ria, (URL) - 01-05-’23 21:36
John

Hier hebben we gewoon een donker koffiezetapparaat.

John, (URL) - 02-05-’23 07:46
Sjoerd

Om zo’n koffiezetter kan ik me echt niet druk maken. Hij moet het gewoon doen

Sjoerd, (URL) - 02-05-’23 07:52
Ria

Ja, mannen ook, waar blijven de dames die al die keuzes ook best lastig vinden? Ik heb inmiddels wel besteld hoor, en ik zeg lekker niet welke.

Ria, (URL) - 02-05-’23 17:23
Renesmurf

Een koffiezetapparaat hoort gewoon zwart te zijn. Dus zo donker mogelijk. Natuur is mooi.

Renesmurf, (URL) - 02-05-’23 21:11
Margo

Welke kleur had je besteld? Dingen die ik op het aanrecht heb staan, zoals Airfrye, waterkoker en koffiemachine, heb ik het liefst gewoon zwart, dan vallen ze het minst op. Waterkoker zou ik misschien in oud groen doen, maar wat ik heb doet het helaas nog goed genoeg, helaas want hij maakt een rot geluid bij aan en uitzetten, dat gaat je door merg en been.

Margo, - 04-05-’23 11:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.