Geurende polder

Het ruikt overal heerlijk buiten, zeker als je tussen de meidoorns loopt. Ik deed dat twee keer vandaag, niet zo ver want ik had genoeg andere dingen te doen.

Alweer potgrond gehaald, nu maar weer grote 40ltr zakken, want dat scheelt een klein zakje op drie grote of zoiets, best veel, goed voor de spierballen, het lukt me nog wel gelukkig. Ik kreeg er een paar moederdag handschoenen bij, jammer dat ze te klein zijn...

De plus plantjes geplant, de eergisteren gezaaide zaadjes komen ook al volop op, dat gaat snel!  Zulke dingen dus, glasbak, oud papier wegbrengen. En zo was er weer een dag voorbij.

Ria Zaterdag 13 Mei 2023 at 6:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Renesmurf

Ja, alles wordt al lekker groen. en als de zon dan even schijnt is het allemaal erg mooi.

Renesmurf, (URL) - 13-05-’23 22:08
Sjoerd

Wat een beetje warmte al niet kan doen…

Sjoerd, (URL) - 14-05-’23 07:10
John

Hier staat het glasbak bakje ook alweer klaar. Dat gaan we komende week weer doen. Het ruikt zeker lekker tussen de meidoorns. Heerlijke geur waar ik elk jaar weer naar uitkijk.

John, (URL) - 14-05-’23 08:01
Jan K. alias Afanja

Het ruikt niet overal even lekker, we kwamen gisteren langs een behoorlijk stinkende boer. Maar afgezien daarvan, vooral de bloesems ruiken hier en daar lekker. Maar ik geniet vooral het beeld van de uitbundige frisse kleuren in het landschap.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-05-’23 10:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.