Hoekijzer

Het is geen fotoweer en het is vooral koud, het voorjaar is ver te zoeken. Dat was twintig jaar geleden wel anders want ik keek weer eens even in mijn archief. Vanaf nu ongeveer waren er ook foto's. Nog niet zoveel en Joop zal deze wel gemaakt hebben want van een zelfontspanner wist ik nog niets. 

Maar wat ik zo leuk vind aan deze foto is dat ijzeren rekje. Ik nam het een keer mee uit het tuincentrum, het was afgeprijsd en stond ergens in een hoekje waar het ook hoort natuurlijk

En dat heb ik nu zevenentwintig jaar later nog steeds. Het staat nog steeds in een erg zonnig hoekje waar ook geen parasol komt en zodoende weinig groeit en bloeit behalve vetplanten. De oranje bak ga ik vandaag of morgen even onderhanden nemen, die daarboven deed ik vorig jaar. En het teiltje (dat ik ooit van Ina kreeg) pas.

Joop zijn telefoon doet het inmiddels plotseling weer, de nieuwe is onderweg, maar die kan ongeopend weer retour. We zijn zo goed als hoestvrij. Ik kleurde vandaag vooral.

Ria Maandag 15 Mei 2023 at 7:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Jeanne

Leuk ding!

Jeanne, (URL) - 15-05-’23 22:35
Jan K. alias Afanja

Zou nog steeds zonde zijn om dat rekje weg te doen. Het doet zijn wek nog steeds prima daar in het hoekje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-05-’23 00:21
Margo

Zo’n soort rekje heb ik ook al heel lang, een beetje anders is ie, maar ook voor in de hoek. Overmorgen wordt het weer mooi weer!

Margo, - 16-05-’23 00:37
Sjoerd

Mooi dat die telefoon het weer doet…Maar of die nog te vertrouwen is , is nog maar de vraag.

Sjoerd, (URL) - 16-05-’23 07:06
John

Ja, het was gister zeker koud. Heidi deed in de avond zelfs haar handschoenen aan. Mooi, dat scheelt weer geld.

John, (URL) - 16-05-’23 08:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.