Links of rechtsom

Prachtig hè! Zo'n klein wondertje tussen asfalt en berm, het zal me benieuwen of het er morgenochtend nog staat want daar komt best nogal wat langs op een dag. Gelukkig zit het nu als herinnering veilig in mijn archief.

Het was een gezellig ochtendrondje, er was zon, niet al teveel wind, aardige mensen en leuke honden en omdat de honden wat lekkers van me krijgen volgt dan vanzelf even een praatje. Ik weet niet waarom maar de meesten lopen linksom, ik rechtsom. Het gebeurt ook heel vaak dat ik niemand tegen kom hoor, of zomaar eentje. 

Na de koffie ging ik nog eens met wat potjes aan de gang, de schaal van eergisteren mosvrij gemaakt en bijgevuld. Ik kwam daarbij weer een paar verassingen tegen die ik in aparte potjes heb gezet, altijd leuk, geen idee wat het is. Er was nog een was en ik wandelde nog maar een rondje. 

Joop fietste ook voor het eerst weer een klein rondje, hij is behoorlijk voorzichtig geworden. Verkoudheid is zo goed als over, maar de vermoeidheid is er nog wel. Er is een wortel getrokken, dat moet ook nog genezen en dan de blijvende mankementen waar hij aan moet wennen. Hopelijk kan hij gauw ook weer eens wat beter uit de voeten, want die voeten dat wisselt, dat is er niet altijd blijkbaar.

Ria Donderdag 18 Mei 2023 at 7:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

John

Ik kom ook niet altijd iemand tegen. En soms heel veel mensen of zomaar eentje. Het was prima weer gister en ook vandaag wordt mooi, zo schijnt.

John, (URL) - 19-05-’23 08:20
Jan K. alias Afanja

Pure schoonheid, dat klaproosje tegen die zacht blauwe lucht. Mooi!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-05-’23 09:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.